Стига сте гледали на батката в кан4ето. Колкото искарва със здраве да ги хар4и/изпие . Ама понеже спомена за дебелата заплата, требваше да каже и големия ххх дето идва с тях. Аз не искамда пиша дълго, затова ще спомена най важните минуси за кандидат шофйорите.Pavel M написа: ↑Съб Фев 05, 2022 5:21 pm не ме кандардисвай.багерист няма да стана.
нямам ги тия трудови навици да ставам сутрин в 5 и да бързам да не закъснея за работа.
още първата седмица поне 3 пъти ще се успя и ще отида в 8 въобще ако отида и на втората седмица ще ме изгонят.
а така съм рахат имам две крачки от спалнята до геврека
абе в тоя живот не се научих на работа от-до
една много важна причина освен дебелата заплата да стана тракторист на лонг дистънс
1. Ако не рабити - никои не му плащя нищо (например е болен или иде на ваканция). Вие имате ваканция 3-4 седмици и пове4е платени от работата + 12 офишъл холидеис дни + платенис сик дайс 3-5. Тоест един работник има средно 35 - 40 дни платени без да работи. Той 0 дни
2. Вси4ки бенефити ако иска си ги плаща той, щото той си реботодател на себе си. Иска хеалт инсурансе, лифе инсурансе, пенсия, ррсп етс. На вас ги плаща работодателя. НА него никои. Така 4е "4истото" е друго
3. Тои не става 5АМ наработа. Става всеки ден по рано (освен ако неговия партнер не е сагласен да работи всека нощ, а тои само денем). Обикновено смената е по средата на ноща. И може да спира и гледа забележителности, ама има деливери тиме фиксед. Не мойе да спре в Вас Вегас за 2 дни например
4. Ако вие работите над 40 4аса ви плащат овертиме. На него си е същия пей, няма празник пей, нощен пей. Нищо
5. За 4овешкото тяло е вредно да седи/лежи 24 4аса всеки ден, седмица, година. По4ват болестите след време.
6. Кои оправя жената му докато го няма