Не спорим, ами Бай Иван се опитва да дразни Батката
Днеска ще сме любезни един към друг
Нали така Бай Иванеееее
Че иначе Гийк ще ни прати в Сибир. Път то и за там си трябват напальонки
Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Ivan1007 написа: ↑Съб Фев 05, 2022 4:10 pm
Това е отделна тема. Пари може да се изкарват повече без специално образование , но не е за мързеливи и с две леви ръце. За такива да въртят геврека е без алтернатива.
Сега въпросът е дали Батето връзва или ванкувърската Лайза Минели му плащат след увеличението 62 цента, докато на Батето 75 цента на миля, докато Лайза си мисли, че 75 цента е за двама.
Това, че е неграмотен и не може да смята вече е ясно.
Оффффф….
Шъ ма умориш.
Не аз съм неграмотния, а ти. Че и в сметките хич те няма, как ги изчисляваш тия сондажи, не знам. То да не е да теглиш морковите на кантара в артелната
Въпросните 75 цента се плащат на двамата за изминатото общо разстояние , и сумата се разделя по равно на двамата.
Ако навъртят 22-24,000 мили тоя месец, ще бъдат калкулирани по 75 цента на миля, и сумата ще бъде разделена по равно на двамата.
Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
така е.багеристите бачкат 5 дена в седмицата и след това 2 дена почиват ,а аз простия тракторист бачкам 5 дни и след това 5 дена си почивам до следващия курс.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Ivan1007 написа: ↑Съб Фев 05, 2022 4:24 pm
Очакваме Батката да обясни защо той смята 10000 мили за него по 75 цента за него.
Ще напишеш ли тук, че си неграмотен и не може да смяташ?
бачкам в тим. 3 курса на месец от мтл. до калифорния са 20 000 мили.
делим си ги с партнера на две и моите си 10 000 си ги умножавам по ставката 75 цента на миля..100 д. инспекция,50 д за всеки стоп и 5% ритърн на ддс-ето са си индивидуални бонуси за всеки един.
сеа ясно ли е.
Очакваме Батката да обясни защо той смята 10000 мили за него по 75 цента за него.
Не ги смята така
бачкам в тим. 3 курса на месец от мтл. до калифорния са 20 000 мили.
делим си ги с партнера на две и моите си 10 000 си ги умножавам по ставката 75 цента на миля..100 д. инспекция,50 д за всеки стоп и 5% ритърн на ддс-ето са си индивидуални бонуси за всеки един.
сеа ясно ли е.
Тоест на теб ти плащат по 75 цента на миля, а на Лайза Минели 62 цента. Обясни му го сега на него, ако можеш.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Не ги смята така
Алоу, чукча писател, не читател.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
ами колегата ти каза ,че като работи соло му плащат 62 цента за миля ,а на мен понеже работя в тим 75.
защо работата в тим е по платена сега ти обеснявам.по високо е заплатена защото е по продуктивна.
в неговия случай камиона върти гуми 11 часа на денонощие ,а в моя 22 часа.което значи по голямо количество пренесени товари за месец за по кратко време.шипъра/брокера заплаща цена за товар-примерно да закараме едно ремарке с месо до Л-10 000 д и да върнем едно със салати от калифорния -10 000 д. а на нас работодателя ни заплаща по 75 ц. на миля.
всъщност колегата изкарва колкото мен тотал ,но бачка 20-22 дни в месец ,а аз 16-18.соло е по леко,в тим е малко по тежко ,но факта ,че половин месец бачкам и другата половина почивам ми е изиграл голяма роля при избора ми.
Pavel M написа: ↑Съб Фев 05, 2022 4:28 pm
така е.багеристите бачкат 5 дена в седмицата и след това 2 дена почиват ,а аз простия тракторист бачкам 5 дни и след това 5 дена си почивам до следващия курс.
Бачкаш 5 дена по 24 часа, по-зле си и от сует шоповете в Бангладеш.
Не е за учудване, че на 60 ще си инвалид
Pavel M написа: ↑Съб Фев 05, 2022 4:46 pm
ами колегата ти каза ,че като работи соло му плащат 62 цента за миля ,а на мен понеже работя в тим 75.
защо работата в тим е по платена сега ти обеснявам.по високо е заплатена защото е по продуктивна.
в неговия случай камиона върти гуми 11 часа на денонощие ,а в моя 22 часа.което значи по голямо количество пренесени товари за месец за по кратко време.шипъра/брокера заплаща цена за товар-примерно да закараме едно ремарке с месо до Л-10 000 д и да върнем едно със салати от калифорния -10 000 д. а на нас работодателя ни заплаща по 75 ц. на миля.
всъщност колегата изкарва колкото мен тотал ,но бачка 20-22 дни в месец ,а аз 16-18.соло е по леко,в тим е малко по тежко ,но факта ,че половин месец бачкам и другата половина почивам ми е изиграл голяма роля при избора ми.
На мен ми е пределно ясно, преди да си го писал, дано и Лайза Минети сега го разбере.
На теб ти плащат повече на миля, щото камиона те друса докато спиш и немаш време да ходиш до обществения кенеф, а търчиш в храстите да сереш.
24часа са твоите свободни съчинения.бачкам 10-10,30 часа за денонощие.останалите ям,пия,спя,пърдя.
Pavel M написа: ↑Съб Фев 05, 2022 4:46 pm
На мен ми е пределно ясно, преди да си го писал, дано и Лайза Минети сега го разбере.
На теб ти плащат повече на миля, щото камиона те друса докато спиш и немаш време да ходиш до обществения кенеф, а търчиш в храстите да сереш.
време за кенеф има ама що трябва се разкарвам за едно пикане по трък стоповете когато ми е по голям кеф да го изпикая на чист въздух.
24часа са твоите свободни съчинения.бачкам 10-10,30 часа за денонощие.останалите ям,пия,спя,пърдя.
Ми това го правят всички, даже и багеристите,
Съществената разлика е, че ти ядеш, пиеш, спиш и пърдиш пак в кабината на камиона и Партнера ти пърди и той.
Багериста след работа излиза от багера и отива кеф му в кръчмата, кеф му в къщи, където иска.
След 5 дена по 24 часа в камиона си зомби, както писа самия ти и не можеш да се оправиш до следващия курс.
не ме кандардисвай.багерист няма да стана.
нямам ги тия трудови навици да ставам сутрин в 5 и да бързам да не закъснея за работа.
още първата седмица поне 3 пъти ще се успя и ще отида в 8 въобще ако отида и на втората седмица ще ме изгонят.
а така съм рахат имам две крачки от спалнята до геврека
абе в тоя живот не се научих на работа от-до
една много важна причина освен дебелата заплата да стана тракторист на лонг дистънс