I tuk билетите за мама миа са по 80-100$,ама си струва,препоръчвам на всички,дето обичат АББА да го видят.Val написа:
Велико, не искам да се заяждам, но като плашиш хората в БГ с цените тукVeliko написа:Ako si Toronto: naem 1000, tel - 25, cabel 25, tel karti -20, internet -25, ako si s kola - 400. Za towa se seshtam, ostawat ti 500 kinta. Ako si sam, mozhe da se oprawish, ako si semeen, s malko dete i iskash to da hodi na gradina - oshte 600-700. Shte wzemash za nego detski 240 $. Parite, koito ostawat sa samo za jadene. Za drehi, zabavlenia (Mama Mia struwa 250 $)i dr. ekstri niama da ostanat., по-специално за Mamma Mia ми е думата, ходил ли си поне веднъж на Mamma Mia, за да видиш колко струва, ако не друго?
![]()
Аз съм ходила 2 пъти. Нормалните билети са от $44-$76. В събота и неделя стигат до $94. За справка можеш да провериш на www.mirvish.com.
Тая цена, която я цитираш, е от фирми, които препродават билети на най-луксозните места в залата, плюс вечер в хотел и вечеря в луксозен ресторант. Офертите са предназначени предимно за хора, които не живеят в Торонто и искат да гледат мюзикъла.
Между другото, представлението е супер!!!!!!![]()
Препоръчвам го на всички, особено ако харесвате ABBA.
![]()
Мда, мисля, че изобщо не е толкова страшно в Канада...![]()
Oh, yeah, Val!!! :haplio: Pak uceli v 10-kata!Val написа:
Аз не искам да се намесвам спора, тъй като наистина ми се вижда излишен. Всеки трябва сам за себе си да реши тоя въпрос. На когото му е добре в БГ - да си стои там. Няма смисъл да идва в Канада, да страда и да ни убеждава колко всичко е по-хубаво в БГ.![]()
Обективни критерии за имиграция едва ли има, тъй като всички сме различни. Някои хора са толкова закостенели, че не могат да се приспособят към различни условия изобщо. Виждала съм хора от всякакви възрасти, които са толкова балканци, че и след години живот в Канада, не се научават като срещнат познат да се усмихнат, да кажат "Hi", да задържат вратата след себе си, вместо да я тръшнат под носа на идващия след тях... Да не говорим за по-големи промени...... като например да не считат околните за тъпанари и идоти by default...
...
Така че, имиграцията не мисля, че е въпрос на пари и финансови пресмятания. ...