agent Ozo написа:Да, ама никой не ме пита дали не ми досаждат и дали не се чувствам притеснен когато отвсякъде Гошовци парадират с педерастията си и ме преследват с предложения за свирка.
Не знам и ако стане нещо дет не съм го искал, дали сред толкоз Гошовци някой ще ми повярва, че е станало без мое съгласие.
Иначе правилата в законите добре звучат. Спор няма.

Много се самоласкаеш с това в началото
Колкото и да ти се струва невероятно, хората които харесват партньори от своя пол се саморазпознават. Да, понякога поведението им е агресивно, но точно колкото е агресивен и пульо, който надува клаксона на някоя кака по улицата.
Вероятността обаче някой да ти направи свирка без да разбереш или без да искаш е доста минимална, независимо в коя част на света се намираш.
Не същото се случва със чарчафосването в арабските страни обаче.
И понеже имаше снимки на ултраортодоксални евреи по горе, от опита ми в Израел, никой не те кара да ходиш така по улицата. Когато сме там и жена ми е с голи рамене по улицата, утрарелигиозен родител би закрил очите на детето си, но не би се опитал да облече жена ми. И колко интересно - не можеш да отидеш до стената на плача без да носиш кипа или да се покриеш, но това е по желание, не насила. Ако не ти харесва носенето на кипата просто не можеш да стигнеш до това място. Но си свободен да ходиш както си искаш поулиците.
Хайде сега пробвай да направиш това в Саудитска Арабия, например.....