Някои хора са особено ограничени и не са в състояние да прочетат или запомнят няколко реда написани ЗАЕДНО. Или за да се правят на интересни не искат да ги прочетат ЗАЕДНО. Ваденето на думи от контекста, само за да се правим на интересни и да противоричим на написалия го, отколкото да кажем нещо смислено по темата е pathetic.Guinness написа:pumpy написа: И което е много интересно - стотици младежи работят НАВЪН в тези условия на север - не съм видял НИКОЙ от тях да се оплаква от времето. Даже мрънкат като се топло, че няма работа, защото е киша и тиня.
pumpy написа: Останалото е супер природа, приятно време и красота.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти не само че си противоречиш ,ами и не помниш какво си написал преди 1 час![]()
![]()
![]()
Ето това са двата ПРАВИЛНИ цитата:
Аз работя на "север" в Канада: зимата започва края на септември и свършва края на март. Останалото е супер природа, приятно време и красота.....
Хайде сега БАВНО прочети двата цитата, в тяхната им логическа цялост и разбери, че става дума за онези 6 месеца от година, когато е ЗИМА. Останалото е супер природа, приятно време и красота.......Кишата и тинятя имат отнощение към многотонните машини, които затъват ако земята не е кораво замръзнала. Хората тук правят магистрали по заледените реки през зимата, вие искате да се оплакват от студа. Знаете ли че имам пациенти, които идват за 5 часа през зимата, когато всичко е замръзнало и за 15 часа през лятото, когато им трябва лодка за да преплават реката ?Няма -20, няма -30, качваш се на ските и по пътеката. Само след 5 минути ти е топло и започваш да се събличаш.И което е много интересно - стотици младежи работят НАВЪН в тези условия на север - не съм видял НИКОЙ от тях да се оплаква от времето. Даже мрънкат като се топло, че няма работа, защото е киша и тиня. Как пък на тях не им пречи климата ?
Изобщо не мога да разбера, защо хора които представа си нямат какво е канадския Север се обаждат неподготвени. Аз съм работил и до полярния кръг (Fort Good Hope), през май на +29 градуса та все да имам малко повечко представа за какво става дума. Когато MacKenzie River се раздвижва отново - меко казано природа и красота, но някои просто не могат да го видят, не защото нямат 2000 кинти за билет от Edmonton AB to Deline NT, а защото са невероятно ограничени индивиди......