Театъра на ББ и компания
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Re: Театъра на ББ и компания
Че и отгоре даже. Които си мислят, че управляваща партия и действащ парламент могат да си направят харакири. 

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Кви харакирита,какви 5 лева,нали не можели,еее Линко не такаа де не ургулишката тц,тц 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Мух - няма надежда. Спри да четеш БГ вестници. И аз по инерция... го копирах онва. Концентирай се върху новия си живот, в Новия свят. Изтегли активите насам. Или искаш да си част от оная мафия?
Просто, ясно, лаконично. Има кой да клати форума и без нас.
Просто, ясно, лаконично. Има кой да клати форума и без нас.
Embrace your climate change!
-
- Напуснал форума
Много точно казано, Жоро
Между другото: пусни малко снимки на скалистите планини, моля! Че много кефят

Между другото: пусни малко снимки на скалистите планини, моля! Че много кефят

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
Айде още по ТОЧНО -напрао ф Десетката......
Някой поискал $94 млн. от арабите, за да изглади скандала
http://news.ibox.bg/news/id_150604198
Някой поискал $94 млн. от арабите, за да изглади скандала
http://news.ibox.bg/news/id_150604198
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Много интересно е кои точно са тези, които искат да изгонят инвеститора? Някакви подставени лица от ДС, които написали 2 SMS-а. Ако това спира инвеститорите, значи те никога не са имали намерение да инвестират. И на кой му хрумна, че това било международен скандал? Аз като гледам, от една страна е България, а от другата е някаква частна компания, не държава. Защо ли само червените медии цъфнаха със това заглавие "Международен скандал"? И още един много важен въпрос. Какво по дяволите прави Румен Петков там? Защо продължава да играе ролята на посредник? След като инвеститора се е срещнал с министрите, той повече не е нужен! Защо точно той излиза и разяснява на хората, че имало напрежение? Ясно е защо!!
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
myhata II, тука не мога да не се съглася с тебе! 
И аз съм същият "наивник" и то това ме мъчи!

И аз съм същият "наивник" и то това ме мъчи!
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Само месец и половина преди падането на "ББ и компания" агенции сочат, че управлението на ГЕРБ на този етап няма алтернатива. 40% от избирателите подкрепят управлението, а ако изборите бяха днес, то "за ГЕРБ биха гласували малко над 32 процента от хората, срещу 10.4 на сто за БСП. Всички останали партии, с изключение на ДПС, са в границата на 2-3 процента."
Муха, чети, майно, и бързай по-скоро да се върнеш та дано промениш нещата. Броени дни остават до сбъдване на изказаната от теб високопрофесионална прогноза. ;
Иначе отново ще ти се смеят и патките по селата.
Муха, чети, майно, и бързай по-скоро да се върнеш та дано промениш нещата. Броени дни остават до сбъдване на изказаната от теб високопрофесионална прогноза. ;

Платени проучвания,за баламурниците
Я пицаря Дянкоф откри вчера топлата вода ...
http://news.ibox.bg/news/id_97808302
Скоро очаквайте и учители и миньори на стачки
И нещо да се позабавляваме,което има не малко истина
http://www.webcafe.bg/id_200123263_Feysbukat_na_Boyko_

Я пицаря Дянкоф откри вчера топлата вода ...

http://news.ibox.bg/news/id_97808302
Скоро очаквайте и учители и миньори на стачки

И нещо да се позабавляваме,което има не малко истина

http://www.webcafe.bg/id_200123263_Feysbukat_na_Boyko_
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Именно поради тая причина, Линко, някои хора не желаят да живеят в тая страна - включая и аз. Поведението, мисленето и мантаитета на управлението на държавата импонират на това на народа. Такива са хората - това им харесва, а ние от същото искаме да се отървем.Linko написа:Само месец и половина преди падането на "ББ и компания" агенции сочат, че управлението на ГЕРБ на този етап няма алтернатива. 40% от избирателите подкрепят управлението, а ако изборите бяха днес, то "за ГЕРБ биха гласували малко над 32 процента от хората, срещу 10.4 на сто за БСП. Всички останали партии, с изключение на ДПС, са в границата на 2-3 процента."
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
То си е казано, че всеки народ си заслужава управниците.
Никога няма да има управление, не само в България а и по целият свят, което да бъде подкрепяно безрезервно от 100 % от населението та дори и при тоталитарните режими или наличие на култ към личността.
Хубаво е когато има алтернатива за недоволните, примерно да емигрират. Защото преди и това го нямаше.
Но да не забравяме, че има и вечно недоволни.
Канада всеки я е избрал като по-добро място за живеене, но много са тези които недоволстват и псуват и тукашното управление и начин на живот.
Имам чувството, че някои хора и в рая да ги вкараш, че намерят хиляди кусури и пак ще са недоволни.
А по темата само напомням на Мух за прогнозите му и оставащото време до тях.
Убеждавам се, че той си поддържа твърденията и нищо не е в състояние да промени мнението му.
Значи ще почакаме още месец и половина и тогава ще го видя какви ще ги къдри. Ще дойде видовден за това кой е баламурник и кой не.
Никога няма да има управление, не само в България а и по целият свят, което да бъде подкрепяно безрезервно от 100 % от населението та дори и при тоталитарните режими или наличие на култ към личността.
Хубаво е когато има алтернатива за недоволните, примерно да емигрират. Защото преди и това го нямаше.
Канада всеки я е избрал като по-добро място за живеене, но много са тези които недоволстват и псуват и тукашното управление и начин на живот.
Имам чувството, че някои хора и в рая да ги вкараш, че намерят хиляди кусури и пак ще са недоволни.
Убеждавам се, че той си поддържа твърденията и нищо не е в състояние да промени мнението му.
Значи ще почакаме още месец и половина и тогава ще го видя какви ще ги къдри. Ще дойде видовден за това кой е баламурник и кой не.
Май се замисля за емиграция и той...В момента Бойко Борисов чете "Винету".
Embrace your climate change!
Що бе едно време лошо ли ти беше,от селото те заведоха в столицата да живееш и софийско жителство ти дадоха и апартамент и една шапка пари,кво толкова плюеш едно време ,ми ти по добре от това дето си бил никога няма да бъдеш бе Линко !!Linko написа:То си е казано, че всеки народ си заслужава управниците.
Стефан Цанев
Стефан Цанев
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Моят живот си е моя лична работа, Муха и тези неща не те засягат изобщо.
Кога, къде и как ми е било аз си знам и най-малко на теб ще взема да споделям лични неща.
Ти гледай себе си.
Кога, къде и как ми е било аз си знам и най-малко на теб ще взема да споделям лични неща.
Ти гледай себе си.
Твоя живот ме интересува най малко,ама за кой ли път се плюеш едно време било така и така,ами сега е в пъти по зле,едно време крадяха 20 а сега 20 000
И си тръгнал да ми правиш евала на разни пашибозуци и крадци,айде като си много отворен и го даваш голям гербер-що вашата партия приема комунистчета от БСП та даже и министри ги прави
Я кажи сега за 1 година и кусур какво се промени в Бг ?
Кой от крадливите политици от 1985 до сега е влезнал в затвора ?
Защо не се отвориха досиетата ?
Защо не се взеха данните за влоговете от Швейцария ?
Защо Румен Петков играе в театъра на ББ ?

И си тръгнал да ми правиш евала на разни пашибозуци и крадци,айде като си много отворен и го даваш голям гербер-що вашата партия приема комунистчета от БСП та даже и министри ги прави
Я кажи сега за 1 година и кусур какво се промени в Бг ?
Кой от крадливите политици от 1985 до сега е влезнал в затвора ?
Защо не се отвориха досиетата ?
Защо не се взеха данните за влоговете от Швейцария ?
Защо Румен Петков играе в театъра на ББ ?
Стефан Цанев
Стефан Цанев