Театъра на ББ и компания

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Re: Театъра на ББ и компания

Мнение от Linko »

Че и отгоре даже. Които си мислят, че управляваща партия и действащ парламент могат да си направят харакири. :)
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Кви харакирита,какви 5 лева,нали не можели,еее Линко не такаа де не ургулишката тц,тц 8)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Мух - няма надежда. Спри да четеш БГ вестници. И аз по инерция... го копирах онва. Концентирай се върху новия си живот, в Новия свят. Изтегли активите насам. Или искаш да си част от оная мафия?
Просто, ясно, лаконично. Има кой да клати форума и без нас.
Embrace your climate change!
pavelyankov
Напуснал форума

Мнение от pavelyankov »

Много точно казано, Жоро :y:

Между другото: пусни малко снимки на скалистите планини, моля! Че много кефят :rock:
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Айде още по ТОЧНО -напрао ф Десетката......

Някой поискал $94 млн. от арабите, за да изглади скандала
http://news.ibox.bg/news/id_150604198
Стефан Цанев
gt_2006

Мнение от gt_2006 »

Много интересно е кои точно са тези, които искат да изгонят инвеститора? Някакви подставени лица от ДС, които написали 2 SMS-а. Ако това спира инвеститорите, значи те никога не са имали намерение да инвестират. И на кой му хрумна, че това било международен скандал? Аз като гледам, от една страна е България, а от другата е някаква частна компания, не държава. Защо ли само червените медии цъфнаха със това заглавие "Международен скандал"? И още един много важен въпрос. Какво по дяволите прави Румен Петков там? Защо продължава да играе ролята на посредник? След като инвеститора се е срещнал с министрите, той повече не е нужен! Защо точно той излиза и разяснява на хората, че имало напрежение? Ясно е защо!!
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

myhata II, тука не мога да не се съглася с тебе! :y:

И аз съм същият "наивник" и то това ме мъчи!
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Само месец и половина преди падането на "ББ и компания" агенции сочат, че управлението на ГЕРБ на този етап няма алтернатива. 40% от избирателите подкрепят управлението, а ако изборите бяха днес, то "за ГЕРБ биха гласували малко над 32 процента от хората, срещу 10.4 на сто за БСП. Всички останали партии, с изключение на ДПС, са в границата на 2-3 процента."
Муха, чети, майно, и бързай по-скоро да се върнеш та дано промениш нещата. Броени дни остават до сбъдване на изказаната от теб високопрофесионална прогноза. ;
Иначе отново ще ти се смеят и патките по селата. :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Платени проучвания,за баламурниците :lol:
Я пицаря Дянкоф откри вчера топлата вода ... 8)
http://news.ibox.bg/news/id_97808302

Скоро очаквайте и учители и миньори на стачки 8)

И нещо да се позабавляваме,което има не малко истина :lol:
http://www.webcafe.bg/id_200123263_Feysbukat_na_Boyko_
Стефан Цанев
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

Linko написа:Само месец и половина преди падането на "ББ и компания" агенции сочат, че управлението на ГЕРБ на този етап няма алтернатива. 40% от избирателите подкрепят управлението, а ако изборите бяха днес, то "за ГЕРБ биха гласували малко над 32 процента от хората, срещу 10.4 на сто за БСП. Всички останали партии, с изключение на ДПС, са в границата на 2-3 процента."
Муха, чети, майно, и бързай по-скоро да се върнеш та дано промениш нещата. Броени дни остават до сбъдване на изказаната от теб високопрофесионална прогноза. ;
Иначе отново ще ти се смеят и патките по селата. :)
Именно поради тая причина, Линко, някои хора не желаят да живеят в тая страна - включая и аз. Поведението, мисленето и мантаитета на управлението на държавата импонират на това на народа. Такива са хората - това им харесва, а ние от същото искаме да се отървем.
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

То си е казано, че всеки народ си заслужава управниците.
Никога няма да има управление, не само в България а и по целият свят, което да бъде подкрепяно безрезервно от 100 % от населението та дори и при тоталитарните режими или наличие на култ към личността.
Хубаво е когато има алтернатива за недоволните, примерно да емигрират. Защото преди и това го нямаше.
Но да не забравяме, че има и вечно недоволни.
Канада всеки я е избрал като по-добро място за живеене, но много са тези които недоволстват и псуват и тукашното управление и начин на живот.
Имам чувството, че някои хора и в рая да ги вкараш, че намерят хиляди кусури и пак ще са недоволни.

А по темата само напомням на Мух за прогнозите му и оставащото време до тях.
Убеждавам се, че той си поддържа твърденията и нищо не е в състояние да промени мнението му.
Значи ще почакаме още месец и половина и тогава ще го видя какви ще ги къдри. Ще дойде видовден за това кой е баламурник и кой не.
Аватар
7George

Мнение от 7George »

В момента Бойко Борисов чете "Винету".
Май се замисля за емиграция и той...
Embrace your climate change!
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Linko написа:То си е казано, че всеки народ си заслужава управниците.
Никога няма да има управление, не само в България а и по целият свят, което да бъде подкрепяно безрезервно от 100 % от населението та дори и при тоталитарните режими или наличие на култ към личността.
Хубаво е когато има алтернатива за недоволните, примерно да емигрират. Защото преди и това го нямаше.
Но да не забравяме, че има и вечно недоволни
.
Канада всеки я е избрал като по-добро място за живеене, но много са тези които недоволстват и псуват и тукашното управление и начин на живот.
Имам чувството, че някои хора и в рая да ги вкараш, че намерят хиляди кусури и пак ще са недоволни.

А по темата само напомням на Мух за прогнозите му и оставащото време до тях.
Убеждавам се, че той си поддържа твърденията и нищо не е в състояние да промени мнението му.
Значи ще почакаме още месец и половина и тогава ще го видя какви ще ги къдри. Ще дойде видовден за това кой е баламурник и кой не.
Що бе едно време лошо ли ти беше,от селото те заведоха в столицата да живееш и софийско жителство ти дадоха и апартамент и една шапка пари,кво толкова плюеш едно време ,ми ти по добре от това дето си бил никога няма да бъдеш бе Линко !!
Стефан Цанев
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Моят живот си е моя лична работа, Муха и тези неща не те засягат изобщо.
Кога, къде и как ми е било аз си знам и най-малко на теб ще взема да споделям лични неща.
Ти гледай себе си.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Твоя живот ме интересува най малко,ама за кой ли път се плюеш едно време било така и така,ами сега е в пъти по зле,едно време крадяха 20 а сега 20 000 8)
И си тръгнал да ми правиш евала на разни пашибозуци и крадци,айде като си много отворен и го даваш голям гербер-що вашата партия приема комунистчета от БСП та даже и министри ги прави
Я кажи сега за 1 година и кусур какво се промени в Бг ?
Кой от крадливите политици от 1985 до сега е влезнал в затвора ?
Защо не се отвориха досиетата ?
Защо не се взеха данните за влоговете от Швейцария ?
Защо Румен Петков играе в театъра на ББ ?
Стефан Цанев
Публикувай отговор