и САЩ. Па и да чакам за виза. Bcе още парите не растат по дърветата.Емигрант..... вина ги ще е емигрант меко казано мизерник освем съвсем малаk процент.Мнoго важно, май Bcички там работите на wall street и в Hollywood
Аз работя в Bollywood и съм Chief Master Belly Dance Instructor. Втората ми работа е да храня хищните слонове с живи пилета.ivaka33 написа:Кво па толкова има в CА.
и САЩ. Па и да чакам за виза. Bcе още парите не растат по дърветата.Емигрант..... вина ги ще е емигрант меко казано мизерник освем съвсем малаk процент.Мнoго важно, май Bcички там работите на wall street и в Hollywood
В Канада посетителите не се считат за престъпници до доказване на противното. Може и да не са те питали или да не си разбрал, че са те питали, но има отбелязано колко престой ти е бил разрешен по преценка на имиграционния служител.Californian написа:Туристическа виза - примерно посещение на член от семейство - 5 годишна виза Канадска.
На границата не ме питах нито колко възнамерявам да стоя нито какво ще правя нито нищо в страната. На всичкото отгоре и отпечатъци не ми сваляха нито при аплайването за Канадска виза, нито на Порт оф ентрито..
ivaka33 написа:Кво па толкова има в CА.
prace написа:Омега, хич не си разбрал за какво говоря.
Ама не е важно.
Калифорниецо, може би мексиканците са повече от китайците тук, ама Америка е много, много милиони, а Канада е само 30. И някак си личи повече, че Ванкувър е Китай. Аз много искам да отида и видя Америка. Не да живея там, но само да я посетя като турист.
Чувала съм много различни мнения за там и съм любопитна много.
Омега в първият ти пост мислих че се майтапиш и го подминах... но след като пишеш същата свещенна глупост за втори път, искам да те запитам деца на индийци и китайци, българи, поляци, италианци, гърци, португалци и прочие кото са 4то поколение емигранти и те и техните родители, та и дядовци не знаят друг език освен английски, нямат друг паспорт освен канадски..... къде ще ги депортираш???? в коя държава?? Понякога ми е трудно да повярвам на изцепките които чета по форумите, пък уж канадците били тъпите..Omega3 написа:prace написа:Омега, хич не си разбрал за какво говоря.
Ама не е важно.
Калифорниецо, може би мексиканците са повече от китайците тук, ама Америка е много, много милиони, а Канада е само 30. И някак си личи повече, че Ванкувър е Китай. Аз много искам да отида и видя Америка. Не да живея там, но само да я посетя като турист.
Така е прав си, писах без много да чета, нали сьм си балкнанец, та да отговоря и на филипне.
Подьржам си мнението. За да бьде Канада бяла, или почти бяла, трябва да се вземе една начална дата, да речем 1950 и всичко жичо заселило се след тази дата, с все поколенията им да си ходят от там кьдето са.
АКо не, бавно но славно почерняването ще се наложи.
ivandaman написа:Омега в първият ти пост мислих че се майтапиш и го подминах... но след като пишеш същата свещенна глупост за втори път, искам да те запитам деца на индийци и китайци, българи, поляци, италианци, гърци, португалци и прочие кото са 4то поколение емигранти и те и техните родители, та и дядовци не знаят друг език освен английски, нямат друг паспорт освен канадски..... къде ще ги депортираш???? в коя държава?? Понякога ми е трудно да повярвам на изцепките които чета по форумите, пък уж канадците били тъпите..Omega3 написа:prace написа:Омега, хич не си разбрал за какво говоря.
Ама не е важно.
Така е прав си, писах без много да чета, нали сьм си балкнанец, та да отговоря и на филипне.
Подьржам си мнението. За да бьде Канада бяла, или почти бяла, трябва да се вземе една начална дата, да речем 1950 и всичко жичо заселило се след тази дата, с все поколенията им да си ходят от там кьдето са.
АКо не, бавно но славно почерняването ще се наложи.
ivandaman написа:Омега има чувството че не можем да се настроим на еднаква честота, но ще опитам за последен път (и след това се отказвам)..
Не съм казвал че искам Канада да е бяла държава. Дори посъветвах тези които търсят бяла държава да се пробват в Русия.
От друга страна споделям мнението на някои съфорумци че емигрантската политика има нужда от преразглеждане. Ясно споделих че нямам нищо против повечето други нации, но ме дразни гето-манталитета, както и "обратната дискриминация".. Може ли Канадец да не може да чете имената на улици или меню в ресторант в собствената си държава..
Според мен всички надписи трябва да са на официалният език с опцията да има допълнителен език според обстоятелствата.. ей такива дребнички неща..
Но както вече споделих според мен "точката на незавръщането" е подмината и Канада ще си губи облика и ще прилича все повече на Азиатска държава.
Това разбира се не умаловажава останалите и предимства и постижения..
Даа, има нещо много сбъркано в това, една страна да не може да се възпроизвежда и да се налага да внася човешки ресурс отвън. Подменя се материала, нравите, идентичността в крайна сметка. То ясно че на бизнеса са му нужни хора, народа не мисли така.Omega3 написа: АКо не, бавно но славно почерняването ще се наложи.