Павел написа:Иванчо, сори, ....
Моите скромни впечатления са, че боклуци има навсякъде и определено нито моите лични впечатления нито твоите могат да претендират, че са единствено правилните.
Онова беше шега естествено, но тя се основава на това, че ти се държа наистина арогантно, критикувайки личността на автора на постинга (не само мен), а не това което се казва в него. За да го разбереш по този начин обаче майте бие някакъв комплекс.
Аз имам доста добри впечатления от американците, когато съм бил там и не чак толкова добри от тези дето се подвизават извън САЩ. Естествено не всички са такива, но има доста, които се държат с някакво чувство за превъзходство, каквото и ти демонстрира без да имаш основание при това.
Аз просто посочих една възможност за работа в САЩ, която е уникална за канадските граждани. Тя има предимства пред работата с Н1В виза, но има и някои недостатъци (не много съществени според мен) Всеки си решава сам кое е най-добро за него.
Най-добре е да спрем наистина с обобщенията. От моя страна те бяха шега. Никой не е по-горе или по-долу заради националността или паспорта си.
Усмихни се!