как да си помогнем при адаптацията на децата
Па как ше намериш като не върши работа на мутрите с отровите които произвеждат и продават на раята ???speedy написа:По едно време, когато децата бяха почнали да хващат често настинки се зачетох за хомеопатията. Не намерих нито едно доказателство, че работи, освен твърденията на хомеопатите. За мен попада в категорията на астрологията и подобни "науки". В крайна сметка гледайте да ядат плодове и зеленчуци и да си мият често ръцете.
- ablood
- Обратна връзка:
По същата логика няма да прочетеш нищо добро за горчивите сухари, защото пречат на мутренския бизнес с бисквиткете ли?Marginal39 написа:Па как ше намериш като не върши работа на мутрите с отровите които произвеждат и продават на раята ???speedy написа:По едно време, когато децата бяха почнали да хващат често настинки се зачетох за хомеопатията. Не намерих нито едно доказателство, че работи, освен твърденията на хомеопатите. За мен попада в категорията на астрологията и подобни "науки". В крайна сметка гледайте да ядат плодове и зеленчуци и да си мият често ръцете.
Всеки фен на хомеопатията, при сериозен проблем тича в болницата при истинските доктори. Но все пак в никакъв случай не трябва да подценяваме лечебните свойства на плацебото.
Аз мисля, че първата година е нормално да боледуват, но след това отминава. И ние като дойдохме първата зима беше ужасна, направиха и бронхит и пневмония, но след това всичко е ок и дори мога да кажа, че тук боледуват по-малко вече отколкото в България. То без едни сополи не може да мине през зимата, но това е всичко. Тук изкарват децата доста навън през зимата и те се каляват. Поне аз така мисля. Дъщеря ми в България все с абокатите ходеше, но тук направи един бронхит първата есен и оттогава нищо сериозно, само хрема и кашлица от време на време, но и това рядко.
Хомеопатията беше много на мода в България преди да дойдем тук и всички лекари изписваха хомеопатични лекарства, които изобщо не ни помагаха и след това детето се влошаваше и си пиехме пак антибиотика.
Хомеопатията беше много на мода в България преди да дойдем тук и всички лекари изписваха хомеопатични лекарства, които изобщо не ни помагаха и след това детето се влошаваше и си пиехме пак антибиотика.
- SevMontreal
аз не боледувам много често, ама като ме удари, удря здраво.
несъм много много по лекарствата но понякога си трябва.
за настинки и тем подобни, винаги съм си помагал с черен чай сутрин и вечер, инхалаций с лайка всяка вечер и аз си зимам от едни малки "помпи" с спрей за носа, помагат да не тече и да се излекува по бързо.
несъм много много по лекарствата но понякога си трябва.
за настинки и тем подобни, винаги съм си помагал с черен чай сутрин и вечер, инхалаций с лайка всяка вечер и аз си зимам от едни малки "помпи" с спрей за носа, помагат да не тече и да се излекува по бързо.
- ablood
- Обратна връзка:
Моят пулмолог навремето твърдеше, че чайчетата са доста полезни при настинка, но задължително трябва да са хладки, иначе само влошават симптомите.
Това влезе в смущаващо противоречие с ценното учение от баба, както и с това на майка ми (лекар, но с друга специалност). И двете твърдяха, че горещите чайчета лекували кашлицата.
Все пак реших да се доверя на пулмолога, който десетки години се беша занимавал единствено с дихателни заболявания. Аман от шамани!
Това влезе в смущаващо противоречие с ценното учение от баба, както и с това на майка ми (лекар, но с друга специалност). И двете твърдяха, че горещите чайчета лекували кашлицата.
Все пак реших да се доверя на пулмолога, който десетки години се беша занимавал единствено с дихателни заболявания. Аман от шамани!
Всяка година караме 2-3 яки вируса - 2-3 дена с 39-40 градуса температура, след което ако нямаме късмет бактериите нападат гърлото и пием нещо широкоспектърно като Амопен, Оспамокс.
Профилактично пие омега-3 на Ескимо кидс когато се сетя да му дам, есен и пролет правя по един курс 15 дена по 4-5 капки екстракт от грейпфрут семки или орегано ойл, естествени антибиотици. Цинков глюконат с витамин С имаме на смучещи таблетки, уж помагал при наченки на грип. Не знам дали помага
, понякога като че ли. Ехинацеи и хомеопатии не ползваме
Профилактично пие омега-3 на Ескимо кидс когато се сетя да му дам, есен и пролет правя по един курс 15 дена по 4-5 капки екстракт от грейпфрут семки или орегано ойл, естествени антибиотици. Цинков глюконат с витамин С имаме на смучещи таблетки, уж помагал при наченки на грип. Не знам дали помага

Циганите - на Сатурн !
Нещо не ми се връзват бактериите с вирусите,ама нали ти си медикът,ако се съди по аватараanxeli написа:Всяка година караме 2-3 яки вируса - 2-3 дена с 39-40 градуса температура, след което ако нямаме късмет бактериите нападат гърлото и пием нещо широкоспектърно като Амопен, Оспамокс.
Профилактично пие омега-3 на Ескимо кидс когато се сетя да му дам, есен и пролет правя по един курс 15 дена по 4-5 капки екстракт от грейпфрут семки или орегано ойл, естествени антибиотици. Цинков глюконат с витамин С имаме на смучещи таблетки, уж помагал при наченки на грип. Не знам дали помага, понякога като че ли. Ехинацеи и хомеопатии не ползваме

А захар по колко килограма ядете и пиете на месец,сметка правили ли сте?Ако не е време да направите и крайно време да спрете изобщо да я употребявате.Метаболизмът на бактериите и вирусите зависи 100% от захарта,защото те със това се хранят за да се възпроизвеждат и отделят супер токсини,които съсипват вашите клетки.
Вие какво правите да унищожите тези вредни микроорганизми?
Може би пиете хапчета?Ако е така то знайте,че хапчетата са изключително тясно специализирани,за да не може един тип да умори всички микроорганизми,а да трябва да купувате и използвате поне няколко и то скъпи,защо ли е така а?
Вие какви храни освен захар ядете,нещо дето не е минало трансформация и не му е извлечено всичко полезно има ли в менюто ви?Нещо натурално расло на истинска земя и съдържащо необходимите микроелементи?
Не нали?Повечето хора отдавна не ядат такива неща,и може би им е още чудно защо умират от ужасни болести.Ами за наказание че са забравили корените си.
А на слънце печете ли се,колко процента от кожата ви е изложена на слънчеви лъчи повече от 5 минути?
В северните страни е много трудно да се поддържа добър вътрешен баланс на тялото,затова в тях заплатите са по високи-защото ви плащат предварително здравето ,което ще ви вземат,и в южните има всичко,освен пари,там няма нужда от тях,там е раят за който може да го види.Изобщо е много желателно да преразгледате начина ви на живот кардинално,за да не стане твърде късно,големите проблеми са предшествани от малки.Пожелавам ви успех в нелекото начинание!
Може би пиете хапчета?Ако е така то знайте,че хапчетата са изключително тясно специализирани,за да не може един тип да умори всички микроорганизми,а да трябва да купувате и използвате поне няколко и то скъпи,защо ли е така а?
Вие какви храни освен захар ядете,нещо дето не е минало трансформация и не му е извлечено всичко полезно има ли в менюто ви?Нещо натурално расло на истинска земя и съдържащо необходимите микроелементи?
Не нали?Повечето хора отдавна не ядат такива неща,и може би им е още чудно защо умират от ужасни болести.Ами за наказание че са забравили корените си.
А на слънце печете ли се,колко процента от кожата ви е изложена на слънчеви лъчи повече от 5 минути?
В северните страни е много трудно да се поддържа добър вътрешен баланс на тялото,затова в тях заплатите са по високи-защото ви плащат предварително здравето ,което ще ви вземат,и в южните има всичко,освен пари,там няма нужда от тях,там е раят за който може да го види.Изобщо е много желателно да преразгледате начина ви на живот кардинално,за да не стане твърде късно,големите проблеми са предшествани от малки.Пожелавам ви успех в нелекото начинание!
JBD30 написа:А захар по колко килограма ядете и пиете на месец,сметка правили ли сте?Ако не е време да направите и крайно време да спрете изобщо да я употребявате.Метаболизмът на бактериите и вирусите зависи 100% от захарта,защото те със това се хранят за да се възпроизвеждат и отделят супер токсини,които съсипват вашите клетки.
Още един напълно конфюзен