Blagodaria, ot dava dena sam veche v Edmonton i sam s mnogo dobro vpechatlenie osobeno za trafica. No ne am orientiran oshte za spiraneto po ulicite... t.e. moje li da se parkira prez noshta ( estestveno vzemam predvid i znacite po ulicite ). Zashtoto v Montreal na niakoi mesta ne s e spira mejdu 3.00 i 6.00 sutrinta) i pishat ticketi.
Ako nijakoi ima opit neka spodeli, gledam che ima permits za parkirane po ulicite , moje bi se izdavat city hall-a..???
inache za vazmojnostite za rabta shte razpraviam po-natam za da e sigurno...a da ne sa prazni prikazki...
От Монтреал в Едмънтън
http://lots.impark.com/Edmonton/faq.htmlvnenovbg написа:Blagodaria, ot dava dena sam veche v Edmonton i sam s mnogo dobro vpechatlenie osobeno za trafica. No ne am orientiran oshte za spiraneto po ulicite... t.e. moje li da se parkira prez noshta ( estestveno vzemam predvid i znacite po ulicite ). Zashtoto v Montreal na niakoi mesta ne s e spira mejdu 3.00 i 6.00 sutrinta) i pishat ticketi.
Ako nijakoi ima opit neka spodeli, gledam che ima permits za parkirane po ulicite , moje bi se izdavat city hall-a..???
inache za vazmojnostite za rabta shte razpraviam po-natam za da e sigurno...a da ne sa prazni prikazki...
Гледай знаците. Не знам за къде точно питаш, но ако е забранено за определено време трябва да го има на знак.
В Calgary наскоро премахнаха паркометрите със монети. Сега има знак че трябва да си платиш - има колонка на която си плащаш - с кредитна карта, монети или мобилнияй си слагаш билетчето да се вижда през предното стъкло. В Едмонтон още са на старите автомати със монети мисля.
Има паркинзи (не на улицата) където може да си вземеш място за няколко месеца до година. Много е скъпо, но все пак по-евтино отколкото да плащаш ден за ден.