От Монтреал в Едмънтън
-
- Обратна връзка:
От Монтреал в Едмънтън
След 2 години в Монтреал пътувам за Едмънтън.Надявам се в скоро време да споделя нещо...
Всеки прави , каквото може !
няма лошо.който иска много кинти местото му е там ,обаче с едно уточнение в града тая работа не става освен ,ако не си някой мозък.ако си бачкатор на 500 км. на север на тръстиката ,калта,гумените ботуши в изолатора/да се счита кампа/
в града можеш да разчиташ на по голямо предлагане на работа сравнимо с мтл за 2-3 долара отгоре вповече ,които са малко спорни предвид по високата рента и по високите цени почти на всичко.
с две думи ,ако в мтл. не можеш да се уредиш на 15-16 д. на час с каква и да е работа там става,обаче пак да се повторя ,без специализация и квалификация в нещо си за по вече от 20 единственно на тръстиката на Форт Мак.
в града можеш да разчиташ на по голямо предлагане на работа сравнимо с мтл за 2-3 долара отгоре вповече ,които са малко спорни предвид по високата рента и по високите цени почти на всичко.
с две думи ,ако в мтл. не можеш да се уредиш на 15-16 д. на час с каква и да е работа там става,обаче пак да се повторя ,без специализация и квалификация в нещо си за по вече от 20 единственно на тръстиката на Форт Мак.

Re: От Монтреал в Едмънтън
с нетърпение чакам да чуя отзиви за и от Едмънтънvnenovbg написа:След 2 години в Монтреал пътувам за Едмънтън.Надявам се в скоро време да споделя нещо...

Защо, реши Едмънтън, ела в Калгари, по-добре е
ПО-готин град е от столицата на Алберта и е по-топло и слънчево!Банфф ти е само на 35 мин с кола , а там е супер красиво и определено всеки път уикендите може да си ходиш до там независимо от сезона....Тук има и един квартал Марда Луп със страхотни заведенийца европейски тип...т. е можеш да си енджойваш добре...Иначе поздравления, че се махаш от Ла Белл Прованс...и аз съм живяла 2 години там и за съжаление само си загубих времето....
Не слушай , негативните изказвания за Алберта, просто знай, че ТУК НЕЩАТА СЕ СЛУЧВАТ-а не си бъркаш в носът със зареян поглед , като в Монтреал например!
Успех!

-
Едмънтън е доста по зелен и китен от Калгари,но въпреки това не бих живял за нищо на света в тези два просташки канатски града.За гурбет става ,както казва и Дакел нещата се случват ,но всичко останало е булшит.
Е ,ако си живял на Уокли и единственното на което си бил способен е било да подвързваш флаери Албърта може и да ти хареса ,даже можеш да се изкажеш и категорично по въпроса .
Аз като по прос обаче си държа на Цивилизацията ,нищо че тук нещата не се случват и ме тъпчат разни шибани кебекуа.
Е ,ако си живял на Уокли и единственното на което си бил способен е било да подвързваш флаери Албърта може и да ти хареса ,даже можеш да се изкажеш и категорично по въпроса .
Аз като по прос обаче си държа на Цивилизацията ,нищо че тук нещата не се случват и ме тъпчат разни шибани кебекуа.