От Монтреал в Едмънтън

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
vnenovbg
Обратна връзка:

Мнение от vnenovbg »

Blagodaria, ot dava dena sam veche v Edmonton i sam s mnogo dobro vpechatlenie osobeno za trafica. No ne am orientiran oshte za spiraneto po ulicite... t.e. moje li da se parkira prez noshta ( estestveno vzemam predvid i znacite po ulicite ). Zashtoto v Montreal na niakoi mesta ne s e spira mejdu 3.00 i 6.00 sutrinta) i pishat ticketi.
Ako nijakoi ima opit neka spodeli, gledam che ima permits za parkirane po ulicite , moje bi se izdavat city hall-a..???

inache za vazmojnostite za rabta shte razpraviam po-natam za da e sigurno...a da ne sa prazni prikazki...
Всеки прави , каквото може !
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

vnenovbg написа:Blagodaria, ot dava dena sam veche v Edmonton i sam s mnogo dobro vpechatlenie osobeno za trafica. No ne am orientiran oshte za spiraneto po ulicite... t.e. moje li da se parkira prez noshta ( estestveno vzemam predvid i znacite po ulicite ). Zashtoto v Montreal na niakoi mesta ne s e spira mejdu 3.00 i 6.00 sutrinta) i pishat ticketi.
Ako nijakoi ima opit neka spodeli, gledam che ima permits za parkirane po ulicite , moje bi se izdavat city hall-a..???

inache za vazmojnostite za rabta shte razpraviam po-natam za da e sigurno...a da ne sa prazni prikazki...
http://lots.impark.com/Edmonton/faq.html

Гледай знаците. Не знам за къде точно питаш, но ако е забранено за определено време трябва да го има на знак.
В Calgary наскоро премахнаха паркометрите със монети. Сега има знак че трябва да си платиш - има колонка на която си плащаш - с кредитна карта, монети или мобилнияй си слагаш билетчето да се вижда през предното стъкло. В Едмонтон още са на старите автомати със монети мисля.
Има паркинзи (не на улицата) където може да си вземеш място за няколко месеца до година. Много е скъпо, но все пак по-евтино отколкото да плащаш ден за ден.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

vnenovbg написа:
добре де, аз не разбирам защо напусна Монреал? Ако не е тайна какво не ти хареса- климат, работа, хората, трафика...
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Пермити в Калгари за постоянно паркиране издават на хора, живеещи в даунтаун. По другите места просто няма проблем. Чети правилника и гледай знаците, което не е забранено е разрешено. :coollook:
Embrace your climate change!
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Ivan1007 написа:Има паркинзи (не на улицата)
ти да не си маке :lol:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Публикувай отговор