Ще ви посветя в една малка тайна, едно прозренийце, до което достигнах и съм доста уверен че има много истина в него-според мен тези дребни неуредици са нарочно поставени по пътя на кандидат-емигрантите за да се провери и кали тяхната психическа устойчивост.Все пак, самите Канадски имиграционни власти не знаят че ние емигрираме от държава в която горе-долу единственият начин да направиш или постигнеш нещо, е с огън и меч... те са длъжни да се уверят че ние сме достатъчно упорити и оправни, за да се интегрираме там.Не се стряскайте и не се оставяйте такива незначителни неща да ви стресират, защото тепърва ви чака трудното.Ако отсега започвате да врещите за най-дребното, как очаквате да се оправите на ново място, с нови хора - квартири, работа, транспорт, инстанции??? Да не мислите че там всичко е по мед и масло?Търпение, братя!
Много ми хареса

. Я поостанете още малко да се закалите, да станете силни , та като идете там направо да ги смаете със сила и ...
Дали в една Полша или Чехия или някъде там ги имат проблемите от този род???
Не знам за вас ама аз ще се пръсна от много закалка, нали знаете че стоманата като се закали много става една такава "трошлива"
Гледайте да не се презакалите ...
Айде със здраве