Юнионбанк = проблем

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
kaka_dora_Luk4o

Мнение от kaka_dora_Luk4o »

знам я тази на 6ти септември -казва се Ружа Стоянова и е абсолютно не в час абе защо не се предложи да се смени банката партньор и как може да стане това , някой има ли идея , че както съм им набрала на тия ще правя Революция :D :D :D
Изображение
kaka_dora_Luk4o

Вижте нещо интересно -какво са обявили като цени на официалния си сайт http://www.unionbank.bg/index.php?p=ser ... anguage=bg
Юнион Банк "велики сааааа" : та това са още цените от лятото в USD!!!

Бързичко ъпдейтват хората няма що

Постоянно пребиваване - Кандидат / Съпруг / съвместно живеещ партнъор / Дете придружител на 22 г . или повече
365

Постоянно пребиваване - Дете придружител под 22 г .
100

Такса за постоянно пребиваване в Канада - Кандидат / съпруг (а) / съвместно живеещ партнъор
325 :D
Изображение
OTB0pk0T0
Обратна връзка:

СПОКО!!!

Мнение от OTB0pk0T0 »

Споко хора не се шашкайте толкова!Вчера ми се обадиха от Юнион-Шумен, получили са всичко нови тарифи и пр., поканина ме днес да отида да платя.На всички които се объркват с прословутите 390 Е, това е друга такса, за друг случай - гледайте и четете внимателно!!! Таксата за основния кандидат в момента е 375 Е, 390 беше за нещо друго, но тя не е актуална в момента, сигурно и тя е вдигната.
Колкото повече имаш, толкова повече искаш. Колкото повече даваш, толкова повече получаваш.
kaka_dora_Luk4o

Да така е и на мен днес от София ми казаха , че вече работят с новите тарифи , само че в Пловдив още не са си получили заповедтта. :(
Изображение
Аватар
stefan19704

Мнение от stefan19704 »

От днес в Пловдив може да се плаща по новите тарифи на бул. 6 септември.
colimacon

Мнение от colimacon »

И Варна влиза в списъка от днес имат новите тарифи! :lol: :lol: :lol:
Ей сговорна дружина планина повдига.. дано и за напред да сме така. :D :D :D
smotan

Мнение от smotan »

kaka_dora_Luk4o написа:А аз днес уведомих и Господари на Ефира за безхаберието на единствената оторизирана банка в България :evil: :evil: :evil: Да се срутят дано всичките и клонове :evil: :evil: :evil:
xa xa xa, ти си да бест!
Stamenkova

Мнение от Stamenkova »

Здравейте :wink:
Някой наскоро да се е пробвал в Юнион банк-Варна да плати таксата за проучване на док-ти в Букурещ? И искам да попитам ще имам ли проблем ако платя със серт.чек?/че тея такси май не ме устройват

Успех и късмет :wave2:
28.12.2006г-изпратени документи във Виена
19.01.2007г- Accusé de réception
20.11.2007г- интервю-16.00h-Успешно
14.07.2008г- Изпратени док-ти Букурещ
09.09.2008г-Мед.формуляри
27.11.2008г-ОК мед-ки
09.07.2009г-Покани за визи/e-mail/
08.08.2009г-Визи
kaka_dora_Luk4o

Здрасти Стаменкова, няма проблем да е сертифициран чек, но мисля че само Пощенска банка работи с тях ( може и да греша ) а иначе в Юнион банк вече няма проблем с новите такси ( много съм доволна ) Плащаш си за колкото човека сте и 2 евро е таксата само. Става веднага за не повече от 10 мин.
До колкото знам за сертифицирания чек се чака повече ( някъкъв подпис на някакъв шеф)
Както ти си решиш де - все ще ти вземат паричките :wink:
Изображение
Таня

Мнение от Таня »

ние вчера платихме, но за мен и съпруга ми - една вносна бележка, за двете ни деца на отделна - така казаха от Юнионбанк, пче "били по различни параграфи". Иначе 2*375 и 2*100 евро
driver

Мнение от driver »

Ще ви посветя в една малка тайна, едно прозренийце, до което достигнах и съм доста уверен че има много истина в него-според мен тези дребни неуредици са нарочно поставени по пътя на кандидат-емигрантите за да се провери и кали тяхната психическа устойчивост.Все пак, самите Канадски имиграционни власти не знаят че ние емигрираме от държава в която горе-долу единственият начин да направиш или постигнеш нещо, е с огън и меч... те са длъжни да се уверят че ние сме достатъчно упорити и оправни, за да се интегрираме там.Не се стряскайте и не се оставяйте такива незначителни неща да ви стресират, защото тепърва ви чака трудното.Ако отсега започвате да врещите за най-дребното, как очаквате да се оправите на ново място, с нови хора - квартири, работа, транспорт, инстанции??? Да не мислите че там всичко е по мед и масло?Търпение, братя!
Много ми хареса :D :D :D . Я поостанете още малко да се закалите, да станете силни , та като идете там направо да ги смаете със сила и ...
Дали в една Полша или Чехия или някъде там ги имат проблемите от този род???
Не знам за вас ама аз ще се пръсна от много закалка, нали знаете че стоманата като се закали много става една такава "трошлива" :D
Гледайте да не се презакалите ...
Айде със здраве
Аватар
Мими

Таксата...

Мнение от Мими »

На сайта на Юнионбанк таксата вече е 340 ЕВРО? Някой плащал ли я е???
kaka_dora_Luk4o

Таня от 15.04 пак намалиха таксите. Миналата седмица плащахме по новите тарифи - този път бързо са ъпдейтвали информацията и няма проблем. Така че ако имаш да плащаш не се притеснявай, а отивай :lol:
Изображение
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

colimacon, до колкото знаем само за изпращане на документите в началото се пращата парите чрез тази банка.
После можеш чрез която банка искаш да го направиш.
Отиди при учителката си по френски,ода се обади в Букурещ и да попита любезно,колко е точната сума за плащане,че в България става разминаване на информация.Аз бих направил така
kaka_dora_Luk4o

Ехехе вие вдигнахте много стара тема хора - този проблем беше зимата всичко вече е оправено.
А за Драго и Таня - всичко което е като такси за Букурещ минава през тази банка - таксата за разглеждане на док след успешни интервю а след това и визите се плащат само в тази банка.
Изображение
Публикувай отговор