Юнионбанк = проблем

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
colimacon

Юнионбанк = проблем

Мнение от colimacon »

Искам да попитам някой от съфорумците от Варна плащал сега таксата за разглеждане на документите за Букурещ, имал ли е следния проблем:
От Юнионбанк ми казаха че трябва да платя 390Е на човек, не 375Е защото информацията при тях била такава.Не можело да ми вземат по-малко от 390Е, а 30Е не ми се дават ей така защото някой не си е свършил работата!! :evil: :evil: :evil: .Това е в офиса им на Севастопол.
Ако някой е плащал в друг офис във Варна и са му взели точната сума ще съм благодарен ако сподели.
Аватар
thebull

Мнение от thebull »

Сolimacon единствено мога да те посъветвам да отидеш в друг офис на същата банка.
Dagonet

Мнение от Dagonet »

Настоявай да платиш колкото ти знаеш, че дължиш! Разпечай страницата с новите такси и им я покажи и настоявай, че твоята информация е достоверната и че ако трябва по-късно ще дойдеш да доплатиш! Кажи, че си се обадил по телефона в Букурещ да питаш и че оттам са ти казали, че това е сумата! Все един от тези варианти трябва да проработи!!! :thumbsup:
colimacon

Мнение от colimacon »

Направих го аз това, и ми казаха, че знаят, че таксите са по-ниски но превеждали парите в София и не можело по-малко ????????
Как да не искаш да имигрираш то ТУК стана луда рабта вече.........
kaka_dora_Luk4o

Мнение от kaka_dora_Luk4o »

какво излиза тогава -че разликата си я прибират в София ли ? Баси и до гуша ми дойде от тези банки -в сял свят го няма това . А между другото колко такса се плаща за този превод защото и аз ще го правя в понеделник
:?:
Изображение
Dagonet

Мнение от Dagonet »

Еееех дръжте се, колеги, още малко остава! Вижда му се края вече! :dance:

При нас пък когато плащахме таксата не искаха да ни приемат като двойка с приятелката ми и съответно не искаха да им платим таксата като за семейство! Що нерви изхабих да им обясня, че след като Канадското посолство ни е признало, тяхното мнение хич не ми е притрябвало! Ама не и не! Сто пъти ходихме и им писна, та накрая стана! :x
Аватар
OILERS

Мнение от OILERS »

Заради този офис през лятото и ние се забавихме близо месец.
Аватар
thebull

Мнение от thebull »

Малий голяма дивотия с тези преводи. Вече мисля сериозно да ходя до Букурещ като му дойде времето.
g sabev

Мнение от g sabev »

Изпратете запитване с е-мейл до Букурещ. На база на отговора отидете в банката. Другият вариант е да изчакате докато посолството си комуникира новите такси към Юниън банк. Успех.
Аватар
Welder

Мнение от Welder »

kaka_dora_Luk4o написа:А между другото колко такса се плаща за този превод
Таксата за превода е 2 евро.

Не изключвайте и сертифицирания чек, като начин на плащане.
Не крадете! Правителството не обича конкуренцията!
colimacon

Мнение от colimacon »

Сега ходих до Юнион банк с разпечатани новите такси и други доказателства но уви НЕ!!! Имали договор и това не било превод а точна сума????Въпросът ми е някои от сегашната сесия подал документи за Букурещ колко е платил, че не ми останаха нерви да хабя, а да прежаля тези 30Е???
geri81

Мнение от geri81 »

Здравей! Искам да те успокоя и да ти кажа, че преди малко си платихме по 375 евро за възрастен и 100 евро за детето в Юнион банк-в София. Аз специално звънях в централния клон на банката и оттам ми казаха, че мога да си напиша каквато и да сума в бланките(тях това не ги интересува)..въпроса е дали от Букурещ няма да ти искат доплащане, ако сумата е по-малка от исканата. Предлагам ти да звънеш в централния клон и да им обясниш, че не искат да ти приемат парите.
Ще ти оставя координати на централния офис на Юнион банк в София!
тел. + 359 2 915 33 33

Отиди и в друг клон на Юнион банк. Пожелавам ти успех!
smotan

Мнение от smotan »

Аз платих на 3ти дек 390 в София:)
Изчакайте, докато във Варна най-накрая се светнат за какво иде реч. Надявам се да не им отнеме повече от месец - то вече половин мина...
Или пък един да тръгва за София - тъкмо спестените 30 евро ще стигнат за билет и някоя друга бира с уважаемите съфорумци там :beer:
emimilanova

Мнение от emimilanova »

Ами да!
От 01.10.2007 таксата е увеличена от 375 на 390 евро и съответно от 100 на 105 за дете.
Да не би да има нова промяна?! :roll:
smotan

Мнение от smotan »

от 3 дек пак е 375
Публикувай отговор