becks написа:Хе хе, аз ако трябва да бъда честен, споря малко и заради спорта, лаф да става. Ако трябваше да плащам хиляди лева осигуровки, нямаше да го направя.
Въпроса е по-скоро принципен - тук като ти кажат кихай 200$ на месец автозастраховка псуваш и викаш "Ми така са нещата, свиквай". ако
искаш да си тук си плащаш цената. И плащаш, щото иначе цялата строгост на закона ще ти се стовари на главата.
А то си е всъщност узаконен рекет.

темата я изчерпа с болднатото - там където си (искаш да си)- там плащаш рекета.
тва е.
понеже няма се задълбочаваме само ще ви кажа че умрялото куче баш в агонията най-много са фърля да хапе.
влаковете с хора за сапун са последното нещо, което е вървяло в германия.
бастилията се е пълнила най-много със затворници баш преди да зафърчат зелки от гилотините и т.н.
тва за батката щот го знам , че макар и на преклонна възраст още не са му ясни основни неща, инъче нямаше да се набута тука на тръстиката.
ей батка ,
как не съм та познавал едно време - да ми остаиш бизнеса и да си емигрираш.
ся аз щях да си въртя синджира, от другата страна на океана, ти все така щеше да опъваш.
мотах се аз няколко месеца из бг-то да намеря няква такава работа кат тука, ама де късмет дееее, хич нямаше да тръгна и осигуровки щях да си плащам кат пич.
щот аз пак казвам - за разлика от другите аз не съм дошъл заради климата, а за да ми стигат стотинките за пържоли