Do Bateto.Blagodaria za razbiraneto i dobrite dumi.Uspeh i na vas vuv vsiako na4inanie.!!!!Pozdravi ot Rosemont>

Elitsa, edin sawet ot men - drajte si nerwite zdrawi, osobeno tuk, waw foruma, osobeno sled kato ste nowodo6li, i osobeno kato dawate sawetiElitsa Teneva написа:Propusnah oste nesto.OPIT SE ISKA DORI ZA MIA4 NA 4INII ILI KOLI ILI PUK NESTO SI DRUGO.Tova 4e niakoi imat kusmet da popadnat na po blagorazpologeni rabotodateli ne zna4i nisto!!!
Do Bateto.Blagodaria za razbiraneto i dobrite dumi.Uspeh i na vas vuv vsiako na4inanie.!!!!Pozdravi ot Rosemont>
Това е далече от реалността, затова и отговорих на постинга ти. Това може да са първоначалните ти впечатления но не избързвай с меродавни мненияElitsa Teneva написа:Zdravei priateliu!Nisto lo6o ne sum iskala da kaga na horata prosto im obiasniavah kakva e realnostta!
Elitsa Teneva написа:Ne znam zasto se zaiagda6 s men vmesto da po4ne6 rabota!
Ели Ели....не може да не са ви дали бележка - това е документ който удостоверява, че сте си подали документите за SIN. Подобна ще ви дадат (предполагам даже че вече сте го минали) и за carte maladie.Elitsa Teneva написа:Ti si tuk ot po-otdavna i ne znam kak e bilo pri teb no na nas ne ni dadoha nikakva belegka s koiato da po4nem rabota i nestata sa to4no takiva.Ste pogiveem i ste vidim.Uspeh i na teb i ne mi se surdi za otkrovenostta.Mnogo pozdravi na drugite.
Godis, za belejkata za SIN nomera i az misleh kato teb, no do predi niakolko sedmici, kogato hodih da izwajdam na da6teria si.Godis написа:Ели Ели....не може да не са ви дали бележка - това е документ който удостоверява, че сте си подали документите за SIN. Подобна ще ви дадат (предполагам даже че вече сте го минали) и за carte maladie.Elitsa Teneva написа:Ti si tuk ot po-otdavna i ne znam kak e bilo pri teb no na nas ne ni dadoha nikakva belegka s koiato da po4nem rabota i nestata sa to4no takiva.Ste pogiveem i ste vidim.Uspeh i na teb i ne mi se surdi za otkrovenostta.Mnogo pozdravi na drugite.
И двата вида бележки са официален документ. На мен вече ми се наложи да използвам maladie-то.
Забележка : Такива бележки ви се дават във всяко ведомство за всяко нещо за което се подават молба, документи и т.н.
Ух,не ми се сърди сега,де!Elitsa Teneva написа:Skupa Joy,ne znam koga si ia kupuvala tazi ma6ina i kakva e no na6ata struva to4no 130$.Kolkoto do hliaba pravi go super i moge da stoi i sedmica bez da muhliasa.Nomera e kak go pravi6 i kolko bra6no slaga6(m/u drugoto na6ata ma6ina e Black &Decker ako niakoi go interesuva)
Kolkoto do biletite tezi ceni sa za izvungradsko patuvane a ne za Montreal!!!
I mislia 4e ot imeto mi se li4i 4e sum gena a ne mug!!!
и за това време заключихме, че няма работа, пуснахме 50 cv-ta и решихме че Шатоге е извън града. Може би като научим френски, ще разберем че всъщност нещата не са съвсем така и работа има и Шатоге е част от Монреал, а хляба си е съвсем ок и че е рано да правим генерални заключения.Ние сме от две седмици в Монреал и няколко неща доста ни изненадаха: