Az s nikoy ne iskam da se karam, ne mi e tova celta, kato te draznya, preskachay mi postinigite. Az, ako iskah da sam bulgarin shtyah da si stoya v bg, zatova sam doshal tuk, za da bada kanadec, makar i ot bg proizhod, a decata mi da sa si samo Canadians, OK?! Nyamam nishto protiv hora kato teb, koito si sahranyavat nacionalnoto nasledstvo, Canada ima multicultural policy i tova e vazmojno. Az obache imam razlichni predpochitaniya i predpochitam da se potopyavam v mnogo kulturi ednovremenno, otkolkoto da sam chast samo ot edna, ako tova te drazni, sorry, no nyamam namerenie da se promenyam zaradi tebe. Kolkoto do rodolyubieto, osobeno vtoroto pokolenie imigranti daljat rodolyubie kam Canada, zashtoto tova e tyahnata rodina. Vij statistikata kolko % ot vtoroto i tretoto pokolenie polyaci, italianci i vsichki, koito mi gi izrejdash znayat ezicite na roditelite i babite i dyadovcite si. Abe, nyama kakvo da sporim, nishto novo ne kazvam, az poznavam itallokanadci, koito znayat i koito ne znayat italianski, sashto polyaci, slovaci i t.n. Nishto novo pod slanceto.
Kolkoto do moeto uchastie vav foruma, dokato ima tuk polezna informaciya, inteligentni hora, s koito moga da obshtuvam normalno i dokato administratorite na toya forum nyamat nishto protiv az da uchastvam shte bada tuk.

za tvoe svedenie az vlizam i v drugi forumi, vklyuchitelno v makednoskiya, bez da se chuvstvam makedonec

Ako iskash moje da pitame i Plamen i drugite site administratori, toya forum za bg imigranti i kandidat imigranti, trgnali kam Canada li e, ili e samo za nedovolni ot Canada bg patrioti.