Колко от BG, колко от Канада
Re: Колко от BG, колко от Канада
Може би е нужно едно уточнение - под Канада май имаш предвид Федерална или англо-говоряща Канада, но все пак не забравай че и провинция Квебек ВСЕ ОЩЕ е част от Канада.ghost написа:Колко от BG, колко от Канада

- Sneji
- Най-любезен форумец
Не очаквай да получиш кой знае колко отговори. Тук в анкетите се включват в най-добрия случай около 30 човека, а до момента сме регистрирани 300! Показателно, нали?ghost написа:Колко от BG, колко от Канада
-
- Администратор
- Обратна връзка:
И ти ли Нико? И аз така се чудех като жабата "е, аз да се разчекна ли?!", ама викам аре, нека е революция и нека квебек е държава.
Не че има връзка с темата, ама си спомням какво някой беше написал в асансьора на едно обикновено съобщение, че сградата няма да работи на празника на квебек и на празника на Канада: "C'est pas mon pays" и стрелкичка към Канада. Идиоти 'сяк'ви!
Снежи и аз честно казано се чудя защо малко хора гласуват по анкетите, нещо страх от полицейско преследване ли, к'во ли? Аз лично като видя анкета, веднага гласувам! 'Щото знам колко е безрадостно да пуснеш анкета и тя да седи с два-три гласа само
Не че има връзка с темата, ама си спомням какво някой беше написал в асансьора на едно обикновено съобщение, че сградата няма да работи на празника на квебек и на празника на Канада: "C'est pas mon pays" и стрелкичка към Канада. Идиоти 'сяк'ви!
Снежи и аз честно казано се чудя защо малко хора гласуват по анкетите, нещо страх от полицейско преследване ли, к'во ли? Аз лично като видя анкета, веднага гласувам! 'Щото знам колко е безрадостно да пуснеш анкета и тя да седи с два-три гласа само

- Sneji
- Най-любезен форумец
Така е Стояне, аз за това един вид приканвам към гласуване. Голямо разочарование е, когато дори на един безкрайно елементарен въпрос не ти отговарят.ssttoo написа:И ти ли Нико? И аз така се чудех като жабата "е, аз да се разчекна ли?!", ама викам аре, нека е революция и нека квебек е държава.
-
- Обратна връзка:
Gotovo ! Glasuvah !
Dano sega da spi po-spokoino 4ove4eca.
A inache mi e interesno za kakvo bi mu poslujila tazi informacia.
Po-polezna bi bila anketa za tova kolko hora sa se vyrnali obratno v Bulgaria, kolko sa zabegnali po USA ili na drugi mesta, koi za kolko vreme si e nameril rabota, dali raboti po specialnostta si, na kakva nachalna zaplata e zapochnal, sled kolko vreme i s kolko sa mu povishili zaplatata, koi e dovolen ot kursovete si po frenski, izob6to ot novia si jivot v canada i kup drugi vuprosi, koito biha dali niakakva predstava na kandidat emigranta.
Dano sega da spi po-spokoino 4ove4eca.
A inache mi e interesno za kakvo bi mu poslujila tazi informacia.
Po-polezna bi bila anketa za tova kolko hora sa se vyrnali obratno v Bulgaria, kolko sa zabegnali po USA ili na drugi mesta, koi za kolko vreme si e nameril rabota, dali raboti po specialnostta si, na kakva nachalna zaplata e zapochnal, sled kolko vreme i s kolko sa mu povishili zaplatata, koi e dovolen ot kursovete si po frenski, izob6to ot novia si jivot v canada i kup drugi vuprosi, koito biha dali niakakva predstava na kandidat emigranta.
ghost написа:Колко от BG, колко от Канада

...po dusha pone
100% balgarin giveesht v Canada ,bih glasuval no ne znam kam koya grupa da se prisaedinya .I makar ne po temata imam edin vapros:sled kato tolkova se komentira vav foruma temata za sazdavane i ukrepvane na balgarska obshtnost v Mtl.,kato kakvi bihme osashtestvili tova namerenie,kato balgari po samosaznanie i hora obichashti rodinata si ili kato ;novi kanadci;.Predpolagam sami shvashtate znachenieto na vtoroto opredelenie.Az lichno predlagam hora opredelyashti se ne kato balgari uchastvashti v tozi forum da ne badat dopuskani ili da smenim naimenovanieto na foruma .Kato primer posochvam Canuck,mislya che chovek koyto se otricha da se nareche balgarin nyama mesto tuk,no ako smenim prednaznachenieto i celta na foruma niamam nishto na protiv da vzemat uchastie vsytakakvi hora .Molya sazdatelite na foruma da definirat i opredelyat celite,zashtoto predpolagam ,che i mnogo drugi hora kato men ste se otkagat da uchastvat.Ne stava vapros za cenzura,no mi se iska v toya forum uchastnicite da ne zabravyat ot kade sa i kakvi sa zashtoto tova e parvata tuhla v osnovite na utvargdavane na nyakakva obshtnost,mogem da pocherpim opit ot garci,italianci i vsyakakvi drugi kakvito se setite.Podraznen sam ot fakta ,che dosta hora s izkazvaniyata si dokazvat ,che tuk ne im e mestoto,za primer moga da posocha ,che po gore posochenite obshtnosti sa uspeli zashtoo sa rodolyubci i dargat na identichnosta si,tova e spored men edinstvenniya nachin da uceleem v ;vrageskata ;sreda v koyato giveem .Povtorno se izvinyavam za ne na mesto spodelenite misli.