Pa na si4ko otgore idva6 da si doiajda6 v na6ensko, da ni obviniava6 posle, 4e ti provaliame gladoriata!

niama emotikoni s iaica, nito kozunaci, ta zatva- BIRA
Винаги съм се възхищавал на хора които имат такова голямо желание да се борят с вятърни мелници.N.Vlahovski написа:Ах, Ти дали ако, Левски мислеше като теб щеше да я има твоята мила България на картата.Такива като теб трябва да им се организира масово извозване към далечни далечни галактики!!!
Аз найстина разбирам икономическите имигранти които, поставиха семействата си на първо място и се заробиха в самота далеч от тях ....
В нито един момент не съм мислил и чувствал че, моето място не е в моя роден дом за това съм тук в РБ и се боря с това дето теб те е отвратило.Защото всичко друго (говоря за себеси) би било дезертиране от отговорностите които дедите са ни даверили преди 13 века.
Koko написа:
Винаги съм се възхищавал на хора които имат такова голямо желание да се борят с вятърни мелници.
Питам се обаче дали наистина разбираш, както твърдиш, икономическите имигранти?
Много обичам някой като размахва поучително пръст!Патриотизма няма нищо лошо и ако, това не сте нучили досега ....
Ivet написа:Дон Кихот е комедия, но някои хора го възприемат от към трагичната му страна. N.Vlahovski, кво търсиш във форума за Канада, като си си намерил бленуваното място в България?
Много обичам някой като размахва поучително пръст!Патриотизма няма нищо лошо и ако, това не сте нучили досега ....
N.Vlahovski написа:nibis написа:Дискриминацията е много натурално явление. Да предпо4етеш някой, който ти е по близьк по култура и на4ин на живот, от друг, които е доста разли4ен, ми се струва много нормално.
Да си спомним само как бяха третирани виетнамците в София, за да си дадем сметка за инстинското расово дискриминиране.
По мое мнение, пове4ето имигранти не се 4увстват дискриминирани и се реализират доста добре тук в Канада. Така както има канадци бедни така има и имигранти бедни.
Който иска да живее в правова дьржава, кьдето законьт е за вси4ки, да идва тук. Бьлгария не е била никога правова дьржава и ще и трябват доста години докато стане.
А за това какво мисля дали да се имигрира в Канада е 4е загубата е огромна в слу4ай на имигриране. Роднини, приятели и любими места остават дале4, а те представляват пове4е от 50% от моя живот. Косвените виновници за тази загуба са политиците, които ме отвратиха от Бьлгария и ми отнеха правото на пьлноценен живот. Поемам си изцяло отговорноста за имигрирането, но когато един 4овек гледа всекидневно простащина, в един момент му писва. Така 4е, ако реша да се вьрна някой ден в Бьлгария, това ще стане само срещу обещетяване за всяка загубена година от моя живот в родината ми, 100 000 евро на година. Така както никой никога няма да ме обещети и аз никога няма да се вьрна. А, Бьлгария загуби в лицето на моето семейство това от което има най-много нужда : 4естни хора, които искат искат да работят и да си плащат даньците. И вси4ко това стана само защото исках да имам достоен на4ин на живот. Е, сега мога да кажа, 4е го имам, само 4е загубих това което описах по горе.
Това изобщо не зна4и, 4е ако бьлгарската дьржава реши да ме обещети утре, аз ще се вьрна. Това ще стане само срещу солидни доказателства, 4е отношението на дьржавата кьм хората е станало поне 50 % от това в Канада. Може и да е смешно и абсурдно, но това е истината.
Ах, Ти дали ако, Левски мислеше като теб щеше да я има твоята мила България на картата.Такива като теб трябва да им се организира масово извозване към далечни далечни галактики!!!
Аз найстина разбирам икономическите имигранти които, поставиха семействата си на първо място и се заробиха в самота далеч от тях ....
В нито един момент не съм мислил и чувствал че, моето място не е в моя роден дом за това съм тук в РБ и се боря с това дето теб те е отвратило.Защото всичко друго (говоря за себеси) би било дезертиране от отговорностите които дедите са ни даверили преди 13 века.
А всъщност ти самия взимаш ли пример от Левски ? Стараеш ли се да постъпваш като него ?N.Vlahovski написа:Ах, Ти дали ако, Левски мислеше като теб щеше да я има твоята мила България на картата.Такива като теб трябва да им се организира масово извозване към далечни далечни галактики!!!
N.Vlahovski написа:
Ах, Ти дали ако, Левски мислеше като теб щеше да я има твоята мила България на картата.Такива като теб трябва да им се организира масово извозване към далечни далечни галактики!!!