Zdraveite
Nalaga si da napisa I mojata gledna tochka.
Ste pomolja chitatelite ako prekalime s BG Montreal da pisete I da spirame. Nali sme v toja biznes I iskame da vi dadem razlichni gledni tochki.
No tozi posting ne e za izpuskane.
Otsenjavam vremeto koeto e zagubil BG montreal da smetne olihvjavaneto na 6-mesetsa na mesets I na den.
No kakvoto I da smjata pak razlika ima
6.70890% na ipoteka i 6.69719% na kreditna linaja
Taka che postapkata mi e opravdana da sloza down za kasta a ne da namalja linajata. Moze I da e 1 dolar spesten pak e po pravilnoto resenie.
1 saved dollar = 1 + tax earned dollar ( tukasna pogovorka )
Zasto ne mi puka tolkova za malkata razlika e zastoto kogato gi polzvam za zaem na biznesa tezi pari ot linjata na kraja na godinata maham lihvata ot pechalbata
50 000 $ linja * 6 % sredno za godina = 3000 Interest expense ( razhodi za lihva )
Pechalba 50 000 primerno sled kato sam mahnal vsichki razhodi bez lihva Minus lihva 3000 = 47 000 predi danak
50 000 * 30 % danak = 15 000 danak ako ne polzvah pari na zaem
47 000 * 30 % danak = 14 100 danak kato ima zaem za biznes
15 000 – 14 100 = 900 spesteni ot danak zaradi lihvite
I taka stigame do po malka pechalba I saotvetno do po malak danak.
Spestenia danak ot 900 $ go nalagame kam 6.69719% na kreditna linaja I taka tozi % stava po malak. I moze da se okaze che e nad 0.1 razlikata. No ne mi se smjata che stava slozmo za koito ne razbira ot schetovodstvo
I BGMontreal pak se okazva s gresna smetka.
Dokato pari plateni za lihvi po ipoteka ne moze da mahas po sastia nachin kakto pri biznes.
Za plavastia % e vjarno no toi e plavast I po nisak kogato osnovnata lihva e po niska. Kakto sega e 6.5 % taka e I bil i 4.5 % taka che nestata se balansirat na godisna baza ako se vdigne lihvata.
Kato se vdigne ( ako se vdigne ) ste mu mislja no stom izkarvam poveche ot lihvata sas biznesa ne me pritesnjava.
A sega za dumu upotrebjavani ot BGMontreal. Koito mislja che dalech nadminavat moite po ostrotata si na kolegialen ezik
kopja ot BGMontral postingi
Tsitiram:
За хилбойското изхвърляне няма нужда да коментирам.
Хилбой и хуба,
Не знам защо се мъчите да дезинформирате хората!
Позволих си отново да се намесвам в тази тема само защото се прави някаква отявлена анти-кампания, която да беше поне 1% вярна!
(Tuk pravim mnogo konspirativna anti kampanja ot kojato pechlim kakvo ? napravo ne vjarvam kato cheta.

)
Ако си мъж (за разлика от нашия приятел батето, които ги наговори едни преди време а сега и един телефон не вдигна) ми се обади, за да заключим сделката.
ти не каза, че имаш лоша кредитна история ( ne samo che njamam ama ne sam I pisal daze takova nesto )
колкото до газта и тока - ти марихуана ли ще отглеждаш на балкона?
Всеки брокер тогава шеще да те "оправи" без пари.
2ро виждам си инкорпориран ( I takova nesto ne sam pisal firmata e sabiratelno druzestvo ) partnership
кажи ми как да ти стана клиент, като сам питаш къде да изкараш МИРИЗЛИВИ 5-6%
Само не ми казвай, че ънсекюър заем ти е с по-малка лихва от ипотеката (ако е така - бягай да трепеш ипотечния си брокер)
(Naisitna e s po malak % lihvata po kreditna linja da go ubivam li choveka sega, vizte kakav tsenen savet poluchavam tuk .)
Затова и единствените хора с по-голям опит тук (голямата мечка и аз) ви съветваме да не слагате даун.
( tova da go zapomnite zavinagi )
Няма какво повече да споря, аз с това се занимавам, самия аз съм пример и моите клиенти ( primer za kakvo )
ами ти знаеш ли някога да се е било угодило на българин?
Мисля, че нашата дискусия е изключително полезна за много хора, но не ми харесва това да е във формата на спор и използване на думи от рода на "всеки разумно мислещ", "да обяснявам елементарни неща".
Moja komentar:
Az takiva dumi kato v gornite tsitati I da se napavam ne bih upotrebil osobenno ako ochakvam njakoi da mi stane klient .
No mezdu tjah ima biseri za Famous Quotes
Нека всеки да си изложи теорията, а читателите сами да преценят!
( E tova e veche seriozna prikazka Hullboy s neja zavarsva I dava dumata na chitatelite)
Pozdravi
Hullboy