Дълбокоуважавана от мене Джой.Не виждам никаква тенденция всяко налудничаво постване да е посрещано на нож.Не за друго ,ами просто това не е "Пиги-то" или "Шипков храст".Това е, мисля си сериозен форум както е сериозен и 'Живота ...".За шеги и закачки си има място и време.Съгласи се с мен,че за чакащия виза такава новина е като удар с парен чук,и ще ти кажа защо:например някой си продават имуществото ,имоти, коли,женят се ,рзвеждат се,правят си деца и т.н. да не се отплесвам и изведнъж се явява елемент като въпросния Боби,който пише нещо си и си мисли,че требе да го черпя едно малко за това,като не дава и най-малка яснота за себе си и за начина по които кандидатства.Да ,може и да е вярно твърдението,но представено по този начин,в този сериозен форум си мисля,че си заслужи репликите от моя страна(щото гледам визираш мен).Всичко казано от мене е изказ ако това е някъква партенка или Боби е недоразбрал нещо(щото ако е така е добре да питаш преди да се излагаш...).Ако не е така ,то му се ИЗВИНЯВАМнай-сърдечно.JOY написа:Каква е тази тенденция в този форум да се приема всяко твърдение, което изглежда на някой странно, на нож и с оплюване?
Не е ли ред на някои да се извинят на човека, който целеше само да информира и да помогне?
Е, Борисе, прави си сметка какво да пишеш и да пишеш ли в този форум!
Ама и тебе те разбирам.На чужда гърбина тоягите малко,а?
К'во пък толкоз?На някой си ще му се забавят визите 3-4 месеца(или го лъжат за същото),глем праз.........ако си е продал някой апартамента и трябва да се изнесе в срок и разчита ,че всечко с него ще е О.К. и изведнъж се изтъпанва някой си и прави изказвания(които в последствие се оказват може би кьорфишек) като Боби и си рече човека,че ще е на улицата (или на хотел) следващите няколко месеца( зима иде все пак и ако има 2-3 дечия,а?)какво да си мисли тоя човечец?
Твоя съвет:
е много добър като наблягам на" в този форум и го оценявам по достойство.Дано го оцени и Бобчо..................Е, Борисе, прави си сметка какво да пишеш и да пишеш ли в този форум !
А на него бих му казал някои неща ,но не ми го позволява възпитанието.Просто си ми ясен като вчерашен прочетен вестник,чадо.........5 години си чакал и за какво?Да паднат на коча ******?Най-вероятно.....
Ще ме извиняваш Бате, ама:
като гледам практиката сте само ти и той засега,а тове се зове -изключение.bateto написа:Та не го плюйте човка когато е споделил проблем който не касае само него ,а е практика и не се правете на интересни,защото сте смешни