Nemam dumi (nerwi)

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

JOY написа:Каква е тази тенденция в този форум да се приема всяко твърдение, което изглежда на някой странно, на нож и с оплюване?

Не е ли ред на някои да се извинят на човека, който целеше само да информира и да помогне?

Е, Борисе, прави си сметка какво да пишеш и да пишеш ли в този форум! :?
Дълбокоуважавана от мене Джой.Не виждам никаква тенденция всяко налудничаво постване да е посрещано на нож.Не за друго ,ами просто това не е "Пиги-то" или "Шипков храст".Това е, мисля си сериозен форум както е сериозен и 'Живота ...".За шеги и закачки си има място и време.Съгласи се с мен,че за чакащия виза такава новина е като удар с парен чук,и ще ти кажа защо:например някой си продават имуществото ,имоти, коли,женят се ,рзвеждат се,правят си деца и т.н. да не се отплесвам и изведнъж се явява елемент като въпросния Боби,който пише нещо си и си мисли,че требе да го черпя едно малко за това,като не дава и най-малка яснота за себе си и за начина по които кандидатства.Да ,може и да е вярно твърдението,но представено по този начин,в този сериозен форум си мисля,че си заслужи репликите от моя страна(щото гледам визираш мен).Всичко казано от мене е изказ ако това е някъква партенка или Боби е недоразбрал нещо(щото ако е така е добре да питаш преди да се излагаш...).Ако не е така ,то му се ИЗВИНЯВАМнай-сърдечно.
Ама и тебе те разбирам.На чужда гърбина тоягите малко,а?
К'во пък толкоз?На някой си ще му се забавят визите 3-4 месеца(или го лъжат за същото),глем праз.........ако си е продал някой апартамента и трябва да се изнесе в срок и разчита ,че всечко с него ще е О.К. и изведнъж се изтъпанва някой си и прави изказвания(които в последствие се оказват може би кьорфишек) като Боби и си рече човека,че ще е на улицата (или на хотел) следващите няколко месеца( зима иде все пак и ако има 2-3 дечия,а?)какво да си мисли тоя човечец?
Твоя съвет:
Е, Борисе, прави си сметка какво да пишеш и да пишеш ли в този форум !
е много добър като наблягам на" в този форум и го оценявам по достойство.Дано го оцени и Бобчо..................
А на него бих му казал някои неща ,но не ми го позволява възпитанието.Просто си ми ясен като вчерашен прочетен вестник,чадо.........5 години си чакал и за какво?Да паднат на коча ******?Най-вероятно.....
Ще ме извиняваш Бате, ама:
bateto написа:Та не го плюйте човка когато е споделил проблем който не касае само него ,а е практика и не се правете на интересни,защото сте смешни
като гледам практиката сте само ти и той засега,а тове се зове -изключение.
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Aaaaa, choveka (Boris) si napisa oshte na parvata stranitsa che e po Federalnata...

Mnogo kofti che vizite za skilled workers sa svarshili...tia v Rumania naistina se ulivat, ne stiga che imat opashka ot 4 godini ami i limit sa obiavili...

Kasmet i zdravi nervi pojelavam na Federalnite kandidati, predstaviam si kak se chustvat!

Sas zdrave!
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

Dqkone pa ti vzemi si ostavi tez nastroeniya v BG, 4e snoshti kato idvah na rabota vidyah kak arestuvaha edin mister. Zdravo pipat mom4etata i momi4etata i isopshto ne tolerirat podobni izyavi:)

Welcome to Canada!
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

balbi написа:Dqkone pa ti vzemi si ostavi tez nastroeniya v BG, 4e snoshti kato idvah na rabota vidyah kak arestuvaha edin mister. Zdravo pipat mom4etata i momi4etata i isopshto ne tolerirat podobni izyavi:)

Welcome to Canada!
Toва не са настроения, а по-скоро израз на възмущение от това как някой нито може да се изкаже, нито казва нещо,а казаното като се отнася за него значи е и за останалите.....
Но Балби,вервай ми нервичите, ми са на привъшване и подобни историй ми образуват смесени"чуваства".........ще си взема "Шлемник-Байкалски" .............да попия............... :wink:
Остани си със здарве......... :beer:
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
geoparda

Мнение от geoparda »

Моето семейство също е в очакване на покани, а те се бавят вече три месеца. Би ли написал e-mail на посолството в Букурещ за кореспонденция и запитване?
Благодаря предварително
Аватар
exquisitus

Мнение от exquisitus »

exquisitus написа:otgovor na moeto zapitvane dali e viarno po email:

from "re-bucharest-immigration@international.gc.ca"
pshi kakyv e rezultata kato poluchish otgovor
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

Дякон Игнатий написа:
balbi написа:Dqkone pa ti vzemi si ostavi tez nastroeniya v BG, 4e snoshti kato idvah na rabota vidyah kak arestuvaha edin mister. Zdravo pipat mom4etata i momi4etata i isopshto ne tolerirat podobni izyavi:)

Welcome to Canada!
Toва не са настроения, а по-скоро израз на възмущение от това как някой нито може да се изкаже, нито казва нещо,а казаното като се отнася за него значи е и за останалите.....
Но Балби,вервай ми нервичите, ми са на привъшване и подобни историй ми образуват смесени"чуваства".........ще си взема "Шлемник-Байкалски" .............да попия............... :wink:
Остани си със здарве......... :beer:
:beer: :wink:
geoparda

Мнение от geoparda »

Благодаря на всички и най-вече на exquisitus който ми даде адреса е-мейла на Букурещ. Това е техния отговор, в който не е яссно какви резултати чакат и от къде, но ние бяхме одобрени от румънската мед. комисия на 20.06.2005г.?:

Merci pour votre message. Nous sommes toujours en attente des rеsultats concernant votre admissibilitе au Canada. Quand nous avons reсu les rеsultats, nous allons vous contacter. Section de l'immigration
Ambassade du Canada
Bucarest, Roumanie
Suny

Мнение от Suny »

Ясно...с една дума ...чакане му е майката :wink:
И ние сме с медицински от 29.07.05 и още си чакаме поканите за визи.
Успех и на вас и дано скоро дойдат :beer: :beer: :beer:
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
Аватар
Dembi
Обратна връзка:

Мнение от Dembi »

geoparda написа:Благодаря на всички и най-вече на exquisitus който ми даде адреса е-мейла на Букурещ. Това е техния отговор, в който не е яссно какви резултати чакат и от къде, но ние бяхме одобрени от румънската мед. комисия на 20.06.2005г.?:

Merci pour votre message. Nous sommes toujours en attente des rеsultats concernant votre admissibilitе au Canada. Quand nous avons reсu les rеsultats, nous allons vous contacter. Section de l'immigration
Ambassade du Canada
Bucarest, Roumanie
Или в Букурещ са неграмотни или някой се будалка- в червеното би трябвало да звучи по този начин "Des reception de..."щото това не е на френски сори ама професията задължава ... за уроци по френски на лично съобщение заповядайте
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

VanBC написа:
В друг форум, намерих постинг (Quota for immigration) в който кандидат-емигрант от Бангладеш съобщава, че е получил същото писмо като Борис. Лошо!
e тази съпоставка с емигранта от Бангладеш ми хареса-има някаква символика :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Pincher

Мнение от Pincher »

vsiaka godina si ima opredeleno kolichestvo vizi koito se izdavat za PR i broikata e ok0lo 225 000. chuh che ot sledvashtata godina ili po-sledvashtata shte vdignat broikata s okolo 40% ili okolo 350 000 imigrantski vizi. tova e poveche ot dobre. konkurenciata na drugi darjavi a i golemia broi na vazvrashtenci gi raka da vdigat postoianno broikata. tendenciatat e da se izravnim po naselenie s Golemia brat - sled 150 godini. mnogo otliv na canadci kam drugi darjavi se nabludava naposledak, nai-veche kam Iujnia brat i kam evropata.:shock:
:beer: :beer: :beer:
boriss

Мнение от boriss »

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 022#165022
Явно трябва да наруша мълчанието. Много е неприятно това което става, но като не зависи нищо от нас. Свиква се, все пак 3 месеца. Не бива винаги нещо, което е казано и не ни е угодно да се приема "на нож".
Вече мога да приема и извинението на Дякона.
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

boriss написа:http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 022#165022
Явно трябва да наруша мълчанието. Много е неприятно това което става, но като не зависи нищо от нас. Свиква се, все пак 3 месеца. Не бива винаги нещо, което е казано и не ни е угодно да се приема "на нож".
Вече мога да приема и извинението на Дякона.
да ама поне 3-4 семейства си получиха визите след товя постинг че са свършили което крепи нашата надежда
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Аватар
gazara

Бобчо,чадо, ти имаш ли си най-бегла представа колко хора поз

Мнение от gazara »

Alo.Diakon li si ,ne si li ne me interesuva,ne se draj kato mutra 6toto ne si a si edin besen seliak koito kato doide tuk 6te e palen loser na pomo6ti,4oveka e prav ima opredelen broi vizi na godina,kakto i sertifikati dvete ne6ta ne sa svarzani,ok?Ne 4e vi ot4aivam no e taka,taka e pone ot vremeto kogato az doidoh a tova be6e predi 3 godini....4akai malko 4e niakoi 4uka da vidia dali ne e Diakona......
Заключено