Освен ако някой от клиентите му не се е "изпуснал" да разкаже как се е сдобил с къщата, едва ли си е променил мнението...
Стана ми интересно: при положение че човек няма SIN , а работи, това не е ли работа "на черно"? Той и моичкия почна работа без SIN, ама му плащаха доста малко, и то кеш, а така не можеш да докажеш доход нито за кредитна карта, нито за заем, абе въобще - кофти. Като си занесе SIN-а, работите се оправиха. Дори телефон не искаха от Bell да ни пуснат.не работя за 8 долара или на черно.И за тези 4 седмици...
значи ако човека няма кредитна история - НЯМА БАНКА която да му отпусне заем - НИКОЯ БАНКА!!!!!!JOY написа:Стига,Кольо! Каква мафия, какъв лихвар? Всяка банка дава с мой и твой човек, а всеки агент си работи много близко с определени банки,които няма да му откажат. Леко подработени документи и готово! Няма вноска,няма кредитна история - стига да можеш да си поемеш разходите за къщата- воаля!
приказки на ухоJOY написа:Той е малко идеалист и все си мисли, че всичко става така, както пише по официалните сайтове...![]()
Освен ако някой от клиентите му не се е "изпуснал" да разкаже как се е сдобил с къщата, едва ли си е променил мнението...
а забравих, аз не съм идеалист, а професионалист и за ипотеки работя с всички банки (без Роял) + 7 други финансови институции, така че няма нужда от много коментар.JOY написа:Той е малко идеалист и все си мисли, че всичко става така, както пише по официалните сайтове...![]()
Нямам доказателства. Това е инфо от не един и двама мои познати. Естествено никой няма да тръгне да ми дава доказателства, пък не ми и трябват. Затова предпочитам да замълча, пък който го интересува повече,ще намери начин да разбере как става.Жой мисля, че трябва или да го докажеш с документи или да си замълчиш
Това бъзик ли е?За какво се трепеш да учиш като познавам човек дето работи като мед сестра (законно) и взима 150К и няма тукашна диплома.
Joi - izvinyavam se no nekvalificirana rabota oznachava che vseki moje da ya varshi.... Ako na bateto sluchaya e takav to oznachava che i ti mojesh da se kachish na kamiona i da svarshish sashtata rabota deto ya varshi i toi. Mejdu drugoto moje da go popitash kolko izpita e darjal i kolko mu e struvalo dori samo kato pari (izklyuchvam nervite) da ima pravo da varshi "nekvalificiranata" si rabota. Ne se zayajdam, no i predi go byah pisal - prosto e dobre pisaneto da ne ni izprevarva misleneto!JOY написа:....Да си дойда на думата...Вие го слушайте батето и му захваляйте, но имайте впредвид,че батето е с ЕДИНСТВЕНАТА неквалифицирана що-годе доходоносна работа.....
Joy, varti, suche za da stigne do izvoda:Za medicinski sestri niama nujda ot down i kreditna istoria za da se vzeme ipoteka.JOY написа: Няма вноска,няма кредитна история - стига да можеш да си поемеш разходите за къщата- воаля!
Не, не, не.... Нито един от познатите ми с купен по този начин имот, не ми е колега. И предимствата на канадския паспорт за Швейцария са за всички с такъв-не само за мед.сестри. Защо търсите под вола теле?Joy, varti, suche za da stigne do izvoda:Za medicinski sestri niama nujda ot down i kreditna istoria za da se vzeme ipoteka. Za tiah sa i predimstvata na kandskia pasport ako iskat da rabotiat v Evropa.
Не се изисква диплома? Каква диплома?JOY написа:Под "неквалифицирана" имам впредвид такава, за която не е нужна ДИПЛОМА. Шофьорска книжка, пък било то и професионална, не е квалификация. Знам, че не се получава лесно, но не може да се сравни с каквото и да било образование.
Kpetrov написа:Foxxbater, не мислиш ли, че стана смешен с тази снимка!!!
И децата вече знаят, че да си бездомен скитник в Канада е въпрос на личен избор, а не безисходица.
Малко им бил социала на някои едвам се преживявало! Е вие вече минахте всички граници егаси наглостта!!!