Въпрос за социала
-
Въпрос за социала
Здравейте!Посвършихме кинтите,дето си ги носихме от Бг-то,та въпроса ми е-мога ли да пробвам да изляза на социал,преди да са ми изтекли първите 3 месеца?Питам,защото след декември 2004 са затегнали нещо положението.Моля,споделете.И ако ми откажат,кога мога да отида пак да пробвам?
Предварителни благодарности.
Предварителни благодарности.
Hi
Zdraveite semeistvo !!! I nie gi posvarshihme, no trjabva da ostiskame do tretijat mesec ! Verojatnosta da vi otkazat predi tretijat mesec ne e malkaaa...!!Tova e skromnoto ni mnenie ...!!!
"По -добре да пренапишем живота си,отколкото да се мьчим да го слепим"
Re: Въпрос за социала
Lele - o6te ima hora, koito 4akat 3 meseca !!!
Za6to taka - ne znam
Ama 6tom sa izdrajliwi i s harakter ... Quebec 6te im blagodari posle, kato zapo4nat da rabotiat s 30% danak warhu zaplatata :")))
Za6to taka - ne znam

Ama 6tom sa izdrajliwi i s harakter ... Quebec 6te im blagodari posle, kato zapo4nat da rabotiat s 30% danak warhu zaplatata :")))
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Това може би не е съвсем твоя работа...mama_kenga написа:A zaщо не си потърсите работа?За 8-9 долара има колкото щеш.
Защо, като не можеш или не искаш да дадеш отговор, си правиш труда да пишеш тук?
Нещо като комсомолски секретар ли ги раздаваш?

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Защото нe искат, като решат че търсят ще ти се обадят ! :idea:mama_kenga написа:A zaщо не си потърсите работа?За 8-9 долара има колкото щеш.
Последно промяна от Jane на Сря Май 25, 2005 11:00 pm, променено общо 1 път.
Re: Въпрос за социала
И теб кво то пука и да има кво ти пречат, да не почнеш пак с онази песен дето работещите изхранвали социаладжиите ! Аре че се изтри тая тема, или дайте инфо или просто не виждам смисъл да се правим на интересни !Mark написа:Lele - o6te ima hora, koito 4akat 3 meseca !!!
Za6to taka - ne znam![]()
а ти ащо се стягашIvHaydu написа:Това може би не е съвсем твоя работа...mama_kenga написа:A zaщо не си потърсите работа?За 8-9 долара има колкото щеш.
кенгорото реагираточно както и ти и аз и всеки друг който е против или за и за съжаление темата пак се размива и ще стане 10 страници и нищо полезно по въпроса на питащата, но пък и те кето пробва може после да сподели с другите ако разбира се не се покрие за да не се знае,че е на социал.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Аз отговорих на въпроса на питащата, по-добре не бих могъл да го кажа...poumpy написа:а ти ащо се стягашIvHaydu написа:Това може би не е съвсем твоя работа...mama_kenga написа:A zaщо не си потърсите работа?За 8-9 долара има колкото щеш.
кенгорото реагираточно както и ти и аз и всеки друг който е против или за и за съжаление темата пак се размива и ще стане 10 страници и нищо полезно по въпроса на питащата, но пък и те кето пробва може после да сподели с другите ако разбира се не се покрие за да не се знае,че е на социал.
Ти отговори ли?
Или само разводняваш темата?
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...