Имаме един, може би, глупав въпрос. Ще изпратим френските формуляри, но не знаем на какъв език да ги попълним - дали така както са по паспорт, т.е. на английски или на френски.

abe tova quebec che e dvuezichen kakvo obshto ima s tova kak ti se pishe imeto po oficialni dokumenti? kakto i grada i tn...ts написа:То че Квебек е двуезичен, ясно, ама това са все пак документи и трябва да пита при най-малко съмнение. Мисля, че съветът по този въпрос, ще е от полза и за другите начинаещи кандидат-емигранти.
Ха, сети се!sara написа:abe tova quebec che e dvuezichen kakvo obshto ima s tova kak ti se pishe imeto po oficialni dokumenti? kakto i grada i tn...ts написа:То че Квебек е двуезичен, ясно, ама това са все пак документи и трябва да пита при най-малко съмнение. Мисля, че съветът по този въпрос, ще е от полза и за другите начинаещи кандидат-емигранти.
Мисля, че форумът не е създаден, за да се правим на умни и да се заяждаме, а да си помагаме... Сара, ако искаш да ми подскажеш, че съм тъп... е добре - тъп съм. Сега по-добре ли се чувстваш?sara написа:az ako se biah setila niamashe da te pitam....ts написа:Ха, сети се!
Съвсем случайно пиша дисертация по политическа философияsara написа:abe hora, chovek ima 1 oficialen dokument, s koito patuva, i kadeto sa vizite i tova e pasporta....
i na men imenata mi po prednite i segashnia pasport sa razlichni, kakto i v diplomite, no kakvo obshto ima tova...
identichnostta e pasporta... za men tova si e prosto logika, a ne znania i opit!
haide sas zdrawe
бих ли могъл да те попитам, без да мислиш, че си тъп - ти откъде знаеш как ти се пише името на различните езици, като има само едно ОФИЦИАЛНО изписване и то е на паспорта ти?ts написа:Съвсем случайно пиша дисертация по политическа философияsara написа:abe hora, chovek ima 1 oficialen dokument, s koito patuva, i kadeto sa vizite i tova e pasporta....
i na men imenata mi po prednite i segashnia pasport sa razlichni, kakto i v diplomite, no kakvo obshto ima tova...
identichnostta e pasporta... za men tova si e prosto logika, a ne znania i opit!
haide sas zdraweС моята логика, какви ли съм ги наклепал
Точно знания и опит трябват за една успешна емиграция, не просто логика... ха, със здраве!... и скромната...
Mdammm...logikata si e logika (i sam saglasna s tvoita v konkretnia sluchai)... Vaprosa e, che kato chovek vlaga tolkova pari i mechti v neshto (kakto docs za imigratsia) pochva da se samniava i v siankata si...Moiata postanovka beshe...'Hubavo de...v pasporta pishe edno...ama kato v diplomite pishe drugo? Sha gi priznaiat li? Niama li?' zatova i horata (az vkl.) se prezastrahovat...koeto moje da izglejda leko naludnichevo na vidialite i patilite...sara написа:abe hora, chovek ima 1 oficialen dokument, s koito patuva, i kadeto sa vizite i tova e pasporta....
haide sas zdrawe