Да ти задам и аз един прост въпрос тогава, мухЪ. Как така хем адски много си падаш по правешкия каскет и в същото време ненавиждаш личния му бодигард, що така?myhata II написа:Прост въпрос гайка , много прост, зададен като на овьцъ !

Да ти задам и аз един прост въпрос тогава, мухЪ. Как така хем адски много си падаш по правешкия каскет и в същото време ненавиждаш личния му бодигард, що така?myhata II написа:Прост въпрос гайка , много прост, зададен като на овьцъ !
Аз по никого не си падам а "просто" като за овцъ сравнявам !MrGeek написа:Да ти задам и аз един прост въпрос тогава, мухЪ. Как така хем адски много си падаш по правешкия каскет и в същото време ненавиждаш личния му бодигард, що така?myhata II написа:Прост въпрос гайка , много прост, зададен като на овьцъ !
Благодарение на точно тази система си се образовала "ФРИ" и не висиш на банките хиляди долариBistra написа:За кого напредък и благополучие? За Съветският съюз?
Виж съпоставката на нивите и магазините ( постът ми от предната страница )!
Къде ги видя тези напредък и благополучие?myhata II написа: Аз по никого не си падам а "просто" като за овцъ сравнявам !
При правешкия виждам напредък и благополучие, а при бодигарда- локуми,лъжи и големи кражби !
Аз ти отговорих гайка, ама ти не ми отговори, ще имаш ли изобщо кураж а ?
Браво коки, а сега в тоя ред на мисли, какво виждаш сега за последните 25 години ?Koko написа:Къде ги видя тези напредък и благополучие?myhata II написа: Аз по никого не си падам а "просто" като за овцъ сравнявам !
При правешкия виждам напредък и благополучие, а при бодигарда- локуми,лъжи и големи кражби !
Това което аз си спомням от късния соц, разбирай 80-те години, беше държава докарана до фалит, с неработеща икономика (режим на тока и хронична липса на стоки от първа необходимост) и не способна да си изхрани народа, а в допълнение народо-населението беше държано в подчинение сакън някой да не избяга на Запад. За демагогията и лъжите на партийните секретари и комсомолските активисти въобще няма и смисъл да споменавам.
Аз никъде не видях в Канада, хората да не плащат данъци ....Bistra написа:Не съм се образовала "for free".
Родителите ми са работели и плащали данъци.
BTW, аз не работя това, за което съм учила. Уменията си придобих впоследствие и то по време на демокрацията, когато онази система си беше вече отишла.
file:///Users/tsvetkov/Desktop/863.htmtonich написа: Абсолютно!
Тези 76 %, които са имали негативна нагласа през 1991 година не участват в тазгодишната анкета. Причините са безброй, между които такива, споменати вече от IRA и Коко.
Ами те тези последни 25 години са следствие на предходните 45, а като добавиш че същите тези некадърни партийци, ченгета и тайни агенти дето я управляваха преди 10-ти ноември продължават да дърпат конците и до днес, защо се учудваш какъв е резултата? Но не се заблуждавай, преди 10-ти не се живееше толкова добре колкото сега някои от носталгия или незнание се опитват да го представят.myhata II написа:Браво коки, а сега в тоя ред на мисли, какво виждаш сега за последните 25 години ?Koko написа:Къде ги видя тези напредък и благополучие?myhata II написа: Аз по никого не си падам а "просто" като за овцъ сравнявам !
Това което аз си спомням от късния соц, разбирай 80-те години, беше държава докарана до фалит, с неработеща икономика (режим на тока и хронична липса на стоки от първа необходимост) и не способна да си изхрани народа, а в допълнение народо-населението беше държано в подчинение сакън някой да не избяга на Запад. За демагогията и лъжите на партийните секретари и комсомолските активисти въобще няма и смисъл да споменавам.
Ехее, когато ви отърва пишете, а когато не -се правите на слепи и глухи !
А по отношение на безплатното образование, човек му разбира най-добре цената - или по друг начин казано, като замине в чужбина, в която и да е друга страна освен Канада, защото навсякъде се котира и признава, стига малко от малко да владеш и езика, а тука са на светлинни години от нашето безплатно образование.Koko написа: А по отношение на безплатното образование, човек му разбира най-добре цената - или по друг начин казано, че не струва - като замине в чужбина и установи че трябва да учи наново, като под Чужбина нямам предвид само Канада.
Далеч не "навсякъде" другаде се признава и още по-малко котира.ivalin написа:...в която и да е друга страна освен Канада, защото навсякъде се котира и признава
roumensp написа:Няма "безплатно образование", нашето образование беше дотолкова безплатно, колкото са "безплатни" пожарната, полицията и средното образование в Канада. В Германия също има "безплатно" висше образование, нищо че си нямат Правешка кратуна, благодарение на това, че ДОД е по-висок с около 15% от канадския и един от най-високите в Европа.
В България "безплатното образование" се субсидираше от безплатен труд (бригади), безплатна военна служба и мизерни заплати на тия, придобили "безплатно образование" (един лекар не взимаше много повече от един ТеКеЗеСар).
Диплома имам, но е твърде силно да се каже, че съм придобила умения от 5 годишното ми следване. Никога не съм работила като строителен инженер. Ти се скрий!myhata II написа:Аз никъде не видях в Канада, хората да не плащат данъци ....
Ауу значи излиза че в България си работила без диплома и уменията като строителен инженер си ги придобила ей така !
Абе що не се скриеш некаде, взе да ставаш смешна ...!