Пътнически чекове в канадски долари

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
IvelinaM

Пътнически чекове в канадски долари

Мнение от IvelinaM »

Здравейте съфорумци

Ако някой е купувал наскоро пътнически чекове в CAD ще сподели ли коя банка в BG ги продава? Нещо не я уважават канадската валута (не че ме учудват...) :(
You take your life in your own hands, and what happens? A terrible thing: no one to blame.
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

OBB - bez problemi, za 5 dni ni gi dostaviha, na American Express!
To Live Is To Die
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Koi klon i kakva komisionna vzima?

Mersi :)
Аватар
IvelinaM

Мнение от IvelinaM »

Благодаря St.Anger !!!

Do Baba Pena:
ОББ
Пътнически чекове
· Продажба 0.5%, min BGN 10

www.ubb.bg - би следвало да се продават във всеки клон на банката.
Виж в страницата им трябва да има тел. и адреси на цялата им клонова мрежа.

Поздрави и късмет !
You take your life in your own hands, and what happens? A terrible thing: no one to blame.
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Mersi Iva :)
Аватар
IvelinaM

Мнение от IvelinaM »

DA DA... AMA NE!

TOKU SHTO OT OBB MI ZAIAVIHA, CHE NE PRODAVAT PUTNICHESKI CHEKOVE V CAD.... :evil:
pumpy

Мнение от pumpy »

аз лично не можах да купя пътнически никъде в БГ. Биохим и Хеброс продават поименни, но са малко дърво (бавят ти парите около месец), но са добро средство за много пари, за да не се носят кеш....
IVO

Мнение от IVO »

IvelinaM,от кой клон ти заявиха това?
От офиса на "Фр. Нансен" може да се купят.Ако ти кажат,че не става и от там, пиши на ЛС,ще направим нещо по въпроса :wink: .
Успех! Иво
Аватар
sara
Рошава гарга

Re: Пътнически чекове в канадски долари

Мнение от sara »

BULBANK - otivash , chakash malko i si gi vzemash. v CAD. procentat predi mislia beshe 0.5 i sega mislia e sashtia.
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

Az g i kupih ot OBB Burgas, prosto popadnah na ve6ta slujitelka...Pove4eto ne znaeha 4e predlagat tazi usluga. Nastoiavai da govori6 s niakoi po-vis6 slujitel ili otidi v glavniat im ofis. Na6ite gi pratiha ot Sofia, taka 4e ne moje da ne moje...
To Live Is To Die
dionis

Мнение от dionis »

Ako ste ot Plovdiv moga da vi dam telefona na nachalnichkata na otdela na Hebros koiato ni izkara na nas pytnicheskite chekove. Veche mai za 3 pyt pisha po tazi tema - samo Hebros vzimat 0.2% com. drugite iskat 0.5%, za 2 sedmici idvat ot London, vie si porcyhvate kopiurite. Osven tova vzavisimost ot sumata moje i da vi smyknat ot kursa. Pishete mi lichno syobshtenie ako iskate telefona.
100% i v Sofia Hebros predlagat chekove v CAD, mislia che beshe onova malko ofische na V.Levski ili Rakovska.
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

a za6to 4elovete triabva da sa v CAD? Prenesete si parite v US 4ekove, vzemete v CAD samo niakakva malka suma, tuka mojete da gi obenite vednaga ili na niakolko pati. Za US 4ekovete niama problem, az si vzeh ot bulbank 4ekove american express i mi gi izvadiha za niakolko minuti, tuk si gi vnesoh napravo v smetka i si obmeniah pri nujda.
Заключено