Ако някой е купувал наскоро пътнически чекове в CAD ще сподели ли коя банка в BG ги продава? Нещо не я уважават канадската валута (не че ме учудват...)
You take your life in your own hands, and what happens? A terrible thing: no one to blame.
аз лично не можах да купя пътнически никъде в БГ. Биохим и Хеброс продават поименни, но са малко дърво (бавят ти парите около месец), но са добро средство за много пари, за да не се носят кеш....
IvelinaM,от кой клон ти заявиха това?
От офиса на "Фр. Нансен" може да се купят.Ако ти кажат,че не става и от там, пиши на ЛС,ще направим нещо по въпроса .
Успех! Иво
Az g i kupih ot OBB Burgas, prosto popadnah na ve6ta slujitelka...Pove4eto ne znaeha 4e predlagat tazi usluga. Nastoiavai da govori6 s niakoi po-vis6 slujitel ili otidi v glavniat im ofis. Na6ite gi pratiha ot Sofia, taka 4e ne moje da ne moje...
Ako ste ot Plovdiv moga da vi dam telefona na nachalnichkata na otdela na Hebros koiato ni izkara na nas pytnicheskite chekove. Veche mai za 3 pyt pisha po tazi tema - samo Hebros vzimat 0.2% com. drugite iskat 0.5%, za 2 sedmici idvat ot London, vie si porcyhvate kopiurite. Osven tova vzavisimost ot sumata moje i da vi smyknat ot kursa. Pishete mi lichno syobshtenie ako iskate telefona.
100% i v Sofia Hebros predlagat chekove v CAD, mislia che beshe onova malko ofische na V.Levski ili Rakovska.
a za6to 4elovete triabva da sa v CAD? Prenesete si parite v US 4ekove, vzemete v CAD samo niakakva malka suma, tuka mojete da gi obenite vednaga ili na niakolko pati. Za US 4ekovete niama problem, az si vzeh ot bulbank 4ekove american express i mi gi izvadiha za niakolko minuti, tuk si gi vnesoh napravo v smetka i si obmeniah pri nujda.