Ако някой е купувал наскоро пътнически чекове в CAD ще сподели ли коя банка в BG ги продава? Нещо не я уважават канадската валута (не че ме учудват...)
Пътнически чекове в канадски долари
Пътнически чекове в канадски долари
Здравейте съфорумци
Ако някой е купувал наскоро пътнически чекове в CAD ще сподели ли коя банка в BG ги продава? Нещо не я уважават канадската валута (не че ме учудват...)
You take your life in your own hands, and what happens? A terrible thing: no one to blame.
Благодаря St.Anger !!!
Do Baba Pena:
ОББ
Пътнически чекове
· Продажба 0.5%, min BGN 10
www.ubb.bg - би следвало да се продават във всеки клон на банката.
Виж в страницата им трябва да има тел. и адреси на цялата им клонова мрежа.
Поздрави и късмет !
Do Baba Pena:
ОББ
Пътнически чекове
· Продажба 0.5%, min BGN 10
www.ubb.bg - би следвало да се продават във всеки клон на банката.
Виж в страницата им трябва да има тел. и адреси на цялата им клонова мрежа.
Поздрави и късмет !
You take your life in your own hands, and what happens? A terrible thing: no one to blame.
- sara
- Рошава гарга
Re: Пътнически чекове в канадски долари
BULBANK - otivash , chakash malko i si gi vzemash. v CAD. procentat predi mislia beshe 0.5 i sega mislia e sashtia.
Ako ste ot Plovdiv moga da vi dam telefona na nachalnichkata na otdela na Hebros koiato ni izkara na nas pytnicheskite chekove. Veche mai za 3 pyt pisha po tazi tema - samo Hebros vzimat 0.2% com. drugite iskat 0.5%, za 2 sedmici idvat ot London, vie si porcyhvate kopiurite. Osven tova vzavisimost ot sumata moje i da vi smyknat ot kursa. Pishete mi lichno syobshtenie ako iskate telefona.
100% i v Sofia Hebros predlagat chekove v CAD, mislia che beshe onova malko ofische na V.Levski ili Rakovska.
100% i v Sofia Hebros predlagat chekove v CAD, mislia che beshe onova malko ofische na V.Levski ili Rakovska.
a za6to 4elovete triabva da sa v CAD? Prenesete si parite v US 4ekove, vzemete v CAD samo niakakva malka suma, tuka mojete da gi obenite vednaga ili na niakolko pati. Za US 4ekovete niama problem, az si vzeh ot bulbank 4ekove american express i mi gi izvadiha za niakolko minuti, tuk si gi vnesoh napravo v smetka i si obmeniah pri nujda.