Продавам 2 телевизора
-
Странджата
Re: Продавам 2 телевизора
Mиме,шегата настрана,преди няколко часа бях в Макси,отдавна не бях ходил.Ами вече не продават тумбести телевизори,само плоски
Така че,пази си единия,след някоя година ще се търси като антика 
- Kan_Tangra
Че те в макси телевизори продават ли? Що я впрягаш жената, бе! 
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Само така
,а дали ще подаряваме или продваме не се знае,зависи от човека 
- ablood
- Обратна връзка:
Какво ще подаряваш/продаваш повече? Ако се съди по написаното от теб вече си продала един и подарила друг. Колко още сте натрупали в мазето?
В Макси § .сие има битова електроника. Но не само те, но и никой друг не продава CTR телевизори. Те не се произвеждат никъде, а и сериозните магазини не са поръчвали/получавали нови кинескопи от 5 години.
4 годишната ми дъщеря никога не е виждала такъв. За нея телевизорите са панели, окачени по стените.
В Макси § .сие има битова електроника. Но не само те, но и никой друг не продава CTR телевизори. Те не се произвеждат никъде, а и сериозните магазини не са поръчвали/получавали нови кинескопи от 5 години.
4 годишната ми дъщеря никога не е виждала такъв. За нея телевизорите са панели, окачени по стените.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Абсолютно си прав СтранджаСтранджата написа:Mиме,шегата настрана,преди няколко часа бях в Макси,отдавна не бях ходил.Ами вече не продават тумбести телевизори,само плоскиТака че,пази си единия,след някоя година ще се търси като антика
Айде със здраве и мини за бирата
ablood написа:Какво ще подаряваш/продаваш повече? Ако се съди по написаното от теб вече си продала един и подарила друг. Колко още сте натрупали в мазето?![]()
Що не казваш по-рано бе човек ,че детето не е виждало такива,ми ела ми на гости и ще й го покажем
- ablood
- Обратна връзка:
Първи:
Колко вече про/даде?
Втори:mima++ написа:Та за ваша информация единия е продаден вече, явно има хора на които ще им свърши работа и без да е плосък и т.н.
Трети:mima++ написа:днес дадохме единия телевизор на една моя пациентка в болницата,понеже нейния изгорял преди дни
Нали бяха 2?????mima++ написа:днес чакам едно сем-во да се обади и ако го вземат -да са живи и здрави ако ли не си остава у дома![]()
Колко вече про/даде?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Колкото си искам
бе,кво те засяга,нали ти си имаш плосък на стената
.Айде стига вече се заяжда с мен, щото си мисля,че не си заядливко, а от къде знам....тайна
Продадени/подарени
/ няма ги вече прословутите телевизори,край,пазарлъка свърши и без вас. Искренно ви благодаря за страхотните мнения
,както винаги сте на ниво,равни нямате
Ама прегледайте форума за някоя друга тема, не спирайте с мненията си, да си драскате без да ви е грижа дали отсреща човека заслужава това,просто нямам думи
.Лек ден и със здраве 
Ама прегледайте форума за някоя друга тема, не спирайте с мненията си, да си драскате без да ви е грижа дали отсреща човека заслужава това,просто нямам думи
Никога не съм предполагал, че два телевизора са "способни" да разбунят духовете. А аз си мислех, че само хората сме способни на тЪкВИЗ нИща

- Bistra
- Напуснал форума
Аз смятам, че закачките са заради аватара на девойчето. Много е ++ 
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
Мен заради туй никой не ме закача... въпреки че аз и моя аватар имаме толкова общо, колкото тя и нейнияBistra написа:Аз смятам, че закачките са заради аватара на девойчето. Много е ++
Аз за това си сложих подпис "Мартин", да не ме задяват, защото се бъркат от никаMarto написа:Мен заради туй никой не ме закача... въпреки че аз и моя аватар имаме толкова общо, колкото тя и нейнияBistra написа:Аз смятам, че закачките са заради аватара на девойчето. Много е ++
Темата е за катинар мисля.