Абсолютно си прав СтранджаСтранджата написа:Mиме,шегата настрана,преди няколко часа бях в Макси,отдавна не бях ходил.Ами вече не продават тумбести телевизори,само плоскиТака че,пази си единия,след някоя година ще се търси като антика
ablood написа:Какво ще подаряваш/продаваш повече? Ако се съди по написаното от теб вече си продала един и подарила друг. Колко още сте натрупали в мазето?![]()
В Макси § .сие има битова електроника. Но не само те, но и никой друг не продава CTR телевизори. Те не се произвеждат никъде, а и сериозните магазини не са поръчвали/получавали нови кинескопи от 5 години.
4 годишната ми дъщеря никога не е виждала такъв. За нея телевизорите са панели, окачени по стените.
Втори:mima++ написа:Та за ваша информация единия е продаден вече, явно има хора на които ще им свърши работа и без да е плосък и т.н.
Трети:mima++ написа:днес дадохме единия телевизор на една моя пациентка в болницата,понеже нейния изгорял преди дни
Нали бяха 2?????mima++ написа:днес чакам едно сем-во да се обади и ако го вземат -да са живи и здрави ако ли не си остава у дома![]()
Мен заради туй никой не ме закача... въпреки че аз и моя аватар имаме толкова общо, колкото тя и нейнияBistra написа:Аз смятам, че закачките са заради аватара на девойчето. Много е ++
Аз за това си сложих подпис "Мартин", да не ме задяват, защото се бъркат от никаMarto написа:Мен заради туй никой не ме закача... въпреки че аз и моя аватар имаме толкова общо, колкото тя и нейнияBistra написа:Аз смятам, че закачките са заради аватара на девойчето. Много е ++