Продавам 2 телевизора

Купувам-Продавам.Обяви за работа. Квартири.
Странджата

Re: Продавам 2 телевизора

Мнение от Странджата »

Mиме,шегата настрана,преди няколко часа бях в Макси,отдавна не бях ходил.Ами вече не продават тумбести телевизори,само плоски :o Така че,пази си единия,след някоя година ще се търси като антика ;)
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

Че те в макси телевизори продават ли? Що я впрягаш жената, бе! :rofl:
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Аватар
mima++

Мнение от mima++ »

Само така :y: ,а дали ще подаряваме или продваме не се знае,зависи от човека ;)
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Какво ще подаряваш/продаваш повече? Ако се съди по написаното от теб вече си продала един и подарила друг. Колко още сте натрупали в мазето? :o

В Макси § .сие има битова електроника. Но не само те, но и никой друг не продава CTR телевизори. Те не се произвеждат никъде, а и сериозните магазини не са поръчвали/получавали нови кинескопи от 5 години.

4 годишната ми дъщеря никога не е виждала такъв. За нея телевизорите са панели, окачени по стените.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
mima++

Мнение от mima++ »

Странджата написа:Mиме,шегата настрана,преди няколко часа бях в Макси,отдавна не бях ходил.Ами вече не продават тумбести телевизори,само плоски :o Така че,пази си единия,след някоя година ще се търси като антика ;)
Абсолютно си прав Странджа :y: :super: / как да не те почерпи човек една бира :drinks: не само за идеите ами и за това,че не се заяждаш много с мен,даже хич :) / ,само днес чакам едно сем-во да се обади и ако го вземат -да са живи и здрави ако ли не си остава у дома :) , както казах и в началото хляб и вода не иска,па нека милите съфорумци да си ме плюят,хапят и т.н ,аз данък на общесвеното мнение не плащам и хич не ми дреме кво си драскат тук. Просто стават досадни и то многооо досадни в някои случаи,не си кротуват ми..... бе хора без работа :?:
Айде със здраве и мини за бирата :wave2: :beer:
Аватар
mima++

Мнение от mima++ »

ablood написа:Какво ще подаряваш/продаваш повече? Ако се съди по написаното от теб вече си продала един и подарила друг. Колко още сте натрупали в мазето? :o

В Макси § .сие има битова електроника. Но не само те, но и никой друг не продава CTR телевизори. Те не се произвеждат никъде, а и сериозните магазини не са поръчвали/получавали нови кинескопи от 5 години.

4 годишната ми дъщеря никога не е виждала такъв. За нея телевизорите са панели, окачени по стените.

Що не казваш по-рано бе човек ,че детето не е виждало такива,ми ела ми на гости и ще й го покажем :D . Не се майтапя, заповядайте :d: :wave2:
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Първи:
mima++ написа:Та за ваша информация единия е продаден вече, явно има хора на които ще им свърши работа и без да е плосък и т.н.
Втори:
mima++ написа:днес дадохме единия телевизор на една моя пациентка в болницата,понеже нейния изгорял преди дни
Трети:
mima++ написа:днес чакам едно сем-во да се обади и ако го вземат -да са живи и здрави ако ли не си остава у дома :)
Нали бяха 2?????
Колко вече про/даде?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
mima++

Мнение от mima++ »

Колкото си искам ;) бе,кво те засяга,нали ти си имаш плосък на стената 8) :D .Айде стига вече се заяжда с мен, щото си мисля,че не си заядливко, а от къде знам....тайна :x Продадени/подарени :P / няма ги вече прословутите телевизори,край,пазарлъка свърши и без вас. Искренно ви благодаря за страхотните мнения :o ,както винаги сте на ниво,равни нямате :y:
Ама прегледайте форума за някоя друга тема, не спирайте с мненията си, да си драскате без да ви е грижа дали отсреща човека заслужава това,просто нямам думи :x .Лек ден и със здраве :wave2:
Аватар
martatabs
Модератор

Мнение от martatabs »

Никога не съм предполагал, че два телевизора са "способни" да разбунят духовете. А аз си мислех, че само хората сме способни на тЪкВИЗ нИща :lol: :rofl:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Аз смятам, че закачките са заради аватара на девойчето. Много е ++ :)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

Bistra написа:Аз смятам, че закачките са заради аватара на девойчето. Много е ++ :)
Мен заради туй никой не ме закача... въпреки че аз и моя аватар имаме толкова общо, колкото тя и нейния :)
Аватар
martatabs
Модератор

Мнение от martatabs »

Marto написа:
Bistra написа:Аз смятам, че закачките са заради аватара на девойчето. Много е ++ :)
Мен заради туй никой не ме закача... въпреки че аз и моя аватар имаме толкова общо, колкото тя и нейния :)
Аз за това си сложих подпис "Мартин", да не ме задяват, защото се бъркат от ника :^) ...то не че има, ама ако се намери някой да съм готов :D :lol: :rofl:
Аватар
mima++

Мнение от mima++ »

:rofl: :D Е,сега па нямала съм нищо общо с Шаная/аватара ми ;) / от де знаеш бе Марто :?:
Темата е за катинар мисля. :hai:
Заключено