comp. programa za Frenski - proofreading, grammar
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
comp. programa za Frenski - proofreading, grammar
zdrasti,
ima li niakoia programa koiato da proveriava grammar, spelling itn?
triabva mi specialno za quebecarskia frenski.
shte sam vi blagodaren ako znaete takava i mi ia kajete.
ima li niakoia programa koiato da proveriava grammar, spelling itn?
triabva mi specialno za quebecarskia frenski.
shte sam vi blagodaren ako znaete takava i mi ia kajete.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Програмката AntiDotе е хубава, но ако имате Office2003 Ви трябва последната версия.. мисля, че е за 2004година иначе няма да се интегрира.
Проблемно също така е, че винаги се зарежда в паметта на компютъра и не я приемам като интегрирано средство, а като външна програма.
За пълна интегрираност в пакет офис препоръчвам Microsoft Proofing Tools като за всеки офис пакет си има отделен такъв диск.
Това е сбор от всички езици по света, само трябва да маркирате желаният от вас (дори българският е много добър) и се интегрира напълно в офиса- изобщо не може да се разпознае, че е там, защото е част от самия офис, а не добавка. За съжаление не мога да коментирам разликите в качеството на двете различни програмки....
Ето линк към AntiDote 2004 за хора ползващи торент:
--- вече линка не работи и го махнах...
Колкото до Microsoft Proofing Tools: той е цяло СД и е огромен за теглене - около 600МВ.
Проблемно също така е, че винаги се зарежда в паметта на компютъра и не я приемам като интегрирано средство, а като външна програма.
За пълна интегрираност в пакет офис препоръчвам Microsoft Proofing Tools като за всеки офис пакет си има отделен такъв диск.
Това е сбор от всички езици по света, само трябва да маркирате желаният от вас (дори българският е много добър) и се интегрира напълно в офиса- изобщо не може да се разпознае, че е там, защото е част от самия офис, а не добавка. За съжаление не мога да коментирам разликите в качеството на двете различни програмки....
--- вече линка не работи и го махнах...

Колкото до Microsoft Proofing Tools: той е цяло СД и е огромен за теглене - около 600МВ.
Последно промяна от darksoul на Чет Фев 10, 2005 3:17 pm, променено общо 1 път.
пътят в живота е едно огромно, равно поле оградено с непристъпни планини някъде там зад хоризонта.
За да не стане грешка искам да спомена, че вграденият в офис пакет софтуер за корекция е различен от този който споменах... Microsoft Proofing Tools се продава отделно и е с много по-богати възможности.... цената му е колкото на самият офис, някъде към 400 щатски долара ако си спомням правилно. Надявам се Sara, че е ползвала този софтуер, а не вграденият в самият офисsara написа:az тъй като съм ползвала както спелинга на офиса - оригинален с всичко си, така и АнтиДот смея да твърдя, че разлика има и то голяма!
...

пътят в живота е едно огромно, равно поле оградено с непристъпни планини някъде там зад хоризонта.
Tozi link e kam fajl 30 MB, a Antidote e niakolko pati powe4e kato obemdarksoul написа:...
http://www.torrentreactor.net/download.php?id=5000813
...

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
-
- Обратна връзка:
http://w3.oqlf.gouv.qc.ca/pifolf/index.asp
ili
http://w3.oqlf.gouv.qc.ca/pifolf/ListeCategories4.asp
ili
http://w3.oqlf.gouv.qc.ca/pifolf/ListeCategories4.asp
Ima hora gotovi da braniat istinata dokato ot neia ne ostane nishto. (J.R.Openhimer)
Въпрос към Ариес относно Антидот - дай и някаква регистрация, ако си намерил? Аз нещо не успях.
А към администратортите - слозжете темата в полезни връзки, че 5 минути я търсих там преди да се сетя, че може и да е тука
А към администратортите - слозжете темата в полезни връзки, че 5 минути я търсих там преди да се сетя, че може и да е тука

Съществува една теория, според която, ако някой някога открие какво представлява Вселената, то тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-загадъчно и необяснимо. Съществува още една теория според, която това вече се е случвало.