10x предварително.
Нови такси за Визи от 01.01.2005????
- AleksandrAI
Нови такси за Визи от 01.01.2005????
Някой има ли представа дали е верен слухът че ще вдигат таксите за Визи след 01.01.2005. 
10x предварително.
10x предварително.
- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: Нови такси за Визи от 01.01.2005????
Логично е да ги вдигнат. Прави впечатление че го правят при задържане продължително време на слаб долар прямо еврото. Около 6 месеца. До пролетта ще има вдигане с около 100-на cad при всички такси според менAleksandrAI написа:Някой има ли представа дали е верен слухът че ще вдигат таксите за Визи след 01.01.2005.
10x предварително.
Канадския долар се обезценява и лично аз няма да се изненадам ако стане левче.
- hankroum
- Обратна връзка:
absolutno sam siguren
na interviuto mi na 08.12.2004 prevoda4kata mi spomenta 4e 6te vdigat taksite ot 01.01.2005 - skoro i az 6te se opitam da gi platia da hvana namalenieto
pozdravi
pozdravi
А може ли?
А може ли да си платя таксата за виза преди да получа медицинските,при условие,че е платена само таксата за досие?
-
Linko
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
mariwa прав е tornado, макар и да го е казал в шеговита форма. Не можеш да платиш таксите за визи преди да си получила формулярите за медицински. Получаването им е индикатора, че досието ти е проучено и до този момент всичко е наред, което ще рече, че можеш да продължиш процедурата (и съответните плащания) по-нататък.
Но пък от друга страна нищо не пречи да опиташ. Таксите за визи и без това са възвръщаеми.
Но пък от друга страна нищо не пречи да опиташ. Таксите за визи и без това са възвръщаеми.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Да видим!!! :coollook: :coollook:
От една страна печелиш стотина САD като изпратиш парите по-рано....
От друга - трябва да си много сигурна и в медицинските и в другите документи, че няма да имаш проблеми..../искрено го пожелавам!!!/
От трета - след 5-6 месеца, когато евентуално ще дойдат визите....дали вече 100-ина долара няма да ги е поизяла малко инфлацийката?!?!?.......
Ти решаваш!!!!
От една страна печелиш стотина САD като изпратиш парите по-рано....
От друга - трябва да си много сигурна и в медицинските и в другите документи, че няма да имаш проблеми..../искрено го пожелавам!!!/
От трета - след 5-6 месеца, когато евентуално ще дойдат визите....дали вече 100-ина долара няма да ги е поизяла малко инфлацийката?!?!?.......
Ти решаваш!!!!
Защо да не мога?
Аз можех да платя и двете такси наведнъж,когато плащах за създаване на досието.
Защо да не мога да платя сега и другата?Би трябвало до няколко дни да получа медицинските.Разбира се има риск...
Защо да не мога да платя сега и другата?Би трябвало до няколко дни да получа медицинските.Разбира се има риск...
Можеш, никой не казва, че не можеш...
Има съфорумци, които са го правили. Някои от тях, между другото, се оплакаха, че независимо от по-ранното плащане, са си получили визите по-късно от други, които не са бързали с таксите.
Система, обаче, няма и явно всичко е до късмет!!!
Затова пак ти казвам: ТИ решаваш!!!
Има съфорумци, които са го правили. Някои от тях, между другото, се оплакаха, че независимо от по-ранното плащане, са си получили визите по-късно от други, които не са бързали с таксите.
Система, обаче, няма и явно всичко е до късмет!!!
Затова пак ти казвам: ТИ решаваш!!!
Ако искате да сте наясно с новите такси за досие и визи отидете на следния адрес : http://www.dfait-maeci.gc.ca/can-am/men ... 8&did=1261
Zdrawejte na wsishi,
ne znam dali goworim za edni i sushti taksi, no ako tozi link koito e pososhen w temata za powsishawane na taksite e weren, spored men taksite ne sa se uwelishili i s sent. Az sum tuka ot 3g i sum plashtala study permit, work permit taksi i naskoro polushih i landed paperi i wsishki taksi pososheni w linka sa sushtite koito sum plashtala otkakto sum tuka. Dori imam susmnenie she Study permita na muga mi beshe s 5$ po-skup ot towa koeto e pososheno na linka. Ne se stresirajte taksite sa si ok, samo pari da imame da gi plashtame!
Wesela Koled ana wsishki!!!
ne znam dali goworim za edni i sushti taksi, no ako tozi link koito e pososhen w temata za powsishawane na taksite e weren, spored men taksite ne sa se uwelishili i s sent. Az sum tuka ot 3g i sum plashtala study permit, work permit taksi i naskoro polushih i landed paperi i wsishki taksi pososheni w linka sa sushtite koito sum plashtala otkakto sum tuka. Dori imam susmnenie she Study permita na muga mi beshe s 5$ po-skup ot towa koeto e pososheno na linka. Ne se stresirajte taksite sa si ok, samo pari da imame da gi plashtame!
Wesela Koled ana wsishki!!!