Нови такси за Визи от 01.01.2005????

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
AleksandrAI

Нови такси за Визи от 01.01.2005????

Мнение от AleksandrAI »

Някой има ли представа дали е верен слухът че ще вдигат таксите за Визи след 01.01.2005. :?:

10x предварително.
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: Нови такси за Визи от 01.01.2005????

Мнение от yaiuat »

AleksandrAI написа:Някой има ли представа дали е верен слухът че ще вдигат таксите за Визи след 01.01.2005. :?:

10x предварително.
Логично е да ги вдигнат. Прави впечатление че го правят при задържане продължително време на слаб долар прямо еврото. Около 6 месеца. До пролетта ще има вдигане с около 100-на cad при всички такси според мен :(

Канадския долар се обезценява и лично аз няма да се изненадам ако стане левче. :mrgreen:
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

absolutno sam siguren

Мнение от hankroum »

na interviuto mi na 08.12.2004 prevoda4kata mi spomenta 4e 6te vdigat taksite ot 01.01.2005 - skoro i az 6te se opitam da gi platia da hvana namalenieto :)
pozdravi
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

:evil: Поредната гадна новина за деня...

А случайно да ти спомена с колко??? :?: :evil:
Изображение
mariwa

А може ли?

Мнение от mariwa »

А може ли да си платя таксата за виза преди да получа медицинските,при условие,че е платена само таксата за досие?
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

:lol: :lol: :lol:
А мога ли да си платя таксите преди да са ме извикали на интервю...??!! :beer:
Изображение
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

mariwa прав е tornado, макар и да го е казал в шеговита форма. Не можеш да платиш таксите за визи преди да си получила формулярите за медицински. Получаването им е индикатора, че досието ти е проучено и до този момент всичко е наред, което ще рече, че можеш да продължиш процедурата (и съответните плащания) по-нататък.
Но пък от друга страна нищо не пречи да опиташ. Таксите за визи и без това са възвръщаеми.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Да видим!!! :coollook: :coollook:
От една страна печелиш стотина САD като изпратиш парите по-рано.... :wink:
От друга - трябва да си много сигурна и в медицинските и в другите документи, че няма да имаш проблеми..../искрено го пожелавам!!!/ :wink:
От трета - след 5-6 месеца, когато евентуално ще дойдат визите....дали вече 100-ина долара няма да ги е поизяла малко инфлацийката?!?!?....... :wink:

Ти решаваш!!!! :thumbsup:
Изображение
mariwa

Защо да не мога?

Мнение от mariwa »

Аз можех да платя и двете такси наведнъж,когато плащах за създаване на досието.
Защо да не мога да платя сега и другата?Би трябвало до няколко дни да получа медицинските.Разбира се има риск...
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Можеш, никой не казва, че не можеш... :wink:

Има съфорумци, които са го правили. Някои от тях, между другото, се оплакаха, че независимо от по-ранното плащане, са си получили визите по-късно от други, които не са бързали с таксите.
Система, обаче, няма и явно всичко е до късмет!!! :P
Затова пак ти казвам: ТИ решаваш!!! :wink:
Изображение
valdes

Мнение от valdes »

Ако искате да сте наясно с новите такси за досие и визи отидете на следния адрес : http://www.dfait-maeci.gc.ca/can-am/men ... 8&did=1261
valdes

Мнение от valdes »

osven tova taksite sa v sila ot 01.12.2004. Sory , no spored men za vsichko e vinoven $ USD. :cry:
mimka71
Обратна връзка:

Мнение от mimka71 »

Леле, искате да кажете , че за обработка на документите в момента се плаща 465USD на човек, а 820 за виза на човек!!!! Това е направо супер! Това е много сериозно повишаване на цените! Ее, ще си плащаме повече и това си е , ами да сме живи и здрави и късметлии! :) :)
Iana

Мнение от Iana »

Zdrawejte na wsishi,
ne znam dali goworim za edni i sushti taksi, no ako tozi link koito e pososhen w temata za powsishawane na taksite e weren, spored men taksite ne sa se uwelishili i s sent. Az sum tuka ot 3g i sum plashtala study permit, work permit taksi i naskoro polushih i landed paperi i wsishki taksi pososheni w linka sa sushtite koito sum plashtala otkakto sum tuka. Dori imam susmnenie she Study permita na muga mi beshe s 5$ po-skup ot towa koeto e pososheno na linka. Ne se stresirajte taksite sa si ok, samo pari da imame da gi plashtame!

Wesela Koled ana wsishki!!!
TNT

Мнение от TNT »

ЗАСРАМЕТЕ СЕ

Таксите за които си говорим са непроменени, само вдигнахте олелия, че и мен изплашихте, защото още не ми е дошло време да плащам, а после щеше да ме е яд че ще плащам повече.

С П О К О :D :D :D
Заключено