Здравейте всички!
Виждам, че почти всички, който се включват във форума са доста по-напред от мен в процедурата и биха могли да ми дадат информация. Скоро ще пускам вторите документи, но не ми стана ясно дали е необходимо в академичната справка да е посочено "пред кого да послужи". Благодаря предварително!
Успех на всички!
Не се налага да пише нищо...понеже аз съм завършил след 1990 си имам академична справка заедно с диполмата...и там пише само че е част от дипломата...а и се съмнявам от университета да маогат да ти дадат такава с написано пред кого да послужи...освен това тя ще ти случи за много работи цял живот...това да не ти е препоръка....
Мерси за информацията. Доколкото разбирам може да пише може и да не пише, но както казва Пламен акад. справка не ти трябва за един ден и един път. Между другото и аз съм завършила след 1990, но нямам такава към дипломата. Имам само списък с предметите, които са изучавани, а акад. справка е хорариум, преподаватели и т.н. Нали ?
моята академична справка е предмети часове лекции и часове упражнения. освен това са изброени и държавните изпити и всички оценки. абе точно повтаря приложението на дипломата.