Имам един въпрос

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
maya

Имам един въпрос

Мнение от maya »

Здравейте всички!
Виждам, че почти всички, който се включват във форума са доста по-напред от мен в процедурата и биха могли да ми дадат информация. Скоро ще пускам вторите документи, но не ми стана ясно дали е необходимо в академичната справка да е посочено "пред кого да послужи". Благодаря предварително!
Успех на всички!
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

ami pishi da posluji pred SIQ- Vienna primerno :wink:
Bonne chance! :))
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Plamen

Мнение от Plamen »

Не се налага да пише нищо...понеже аз съм завършил след 1990 си имам академична справка заедно с диполмата...и там пише само че е част от дипломата...а и се съмнявам от университета да маогат да ти дадат такава с написано пред кого да послужи...освен това тя ще ти случи за много работи цял живот...това да не ти е препоръка.... :wink:
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Canuck написа:ami pishi da posluji pred SIQ- Vienna primerno :wink:
Bonne chance! :))
И аз така писах в моята!!! Да послужи пред Имиграционните служби на Квебек, Австрия, Виена - нещо подобно!
Успех с второто писмо!!!
Nadia&Petar
Обратна връзка:

Мнение от Nadia&Petar »

ne e problem i da ne pishe. V nashite nisto ne pisheshe.
maya

Мнение от maya »

Мерси за информацията. Доколкото разбирам може да пише може и да не пише, но както казва Пламен акад. справка не ти трябва за един ден и един път. Между другото и аз съм завършила след 1990, но нямам такава към дипломата. Имам само списък с предметите, които са изучавани, а акад. справка е хорариум, преподаватели и т.н. Нали ?
podpravka

Мнение от podpravka »

моята академична справка е предмети часове лекции и часове упражнения. освен това са изброени и държавните изпити и всички оценки. абе точно повтаря приложението на дипломата.
maya

Към podpravka

Мнение от maya »

А пише ли там пред кого да послужи?
Заключено