Eh, mnogo se radvam kato 4eta, 4e horata polu4avat pisma za vizi tolkova barzo, no vse pak malko mi doma4niava, 4e nie si sedim i 4akame i ni vest, ni kost ot Bukure6t. Iskate li da se prebroim? Ima li drugi kato nas? Molia, koito e pravil meditsinski mai- iuni, da drasne edno red4e. Dori i samo za uspokoenie, 4e ne sme edinstvenite.
Na6ite med.-02.06.
Uspeh na vsi4ki 4aka6ti i na vsi4ki 6tastlivtsi s vizi!
Ima li i drugi kato nas?
- Rosi i Bobi
i az sam s vas
hello i ot men,David
I az sam parvil meditsinski na 26.05 i ottogava ni vest ni kost
dai Boje
skoro da gi darjim vav racete
I az sam parvil meditsinski na 26.05 i ottogava ni vest ni kost
dai Boje
skoro da gi darjim vav racete
Ние правихме медицински на 17 май. На 2 юни са ги пратили от Букорещ във Виена. Писмото за паспортите получихме на 13 август и на 17 август ги пратихме по Трънков. Днес 4 септември вече държа визите в ръце!!! Успех на всички, които чакат! И да знаете, че докато дойде писмото за визи бях изпаднала в нервна криза! не го правете и вие, нервите ще ни трябват от тук нататък много повече!!!!
re
Честито, ik!!!!!!!!!
Много се радваме за вас. Дай боже и нас чакащите да ни сполети скоро тази хубава вест.
Пожелаваме ви попътен вятър и много успехи и късмет в Канада.
Много се радваме за вас. Дай боже и нас чакащите да ни сполети скоро тази хубава вест.
Пожелаваме ви попътен вятър и много успехи и късмет в Канада.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Ние направихме медицински на 9 май, на 22 май са изпратени с ОК от Букурещ за Виена. И оттогава - нищо...
Писах няколко емайла на Букурещ - нищо... Юлия Баховски е в отпуска още 2 седмици... Писах и до Виена - казаха ми, че не отговарят за досието ми, и ще препратят мейла до Букурещ...
Абе ние все си чакаме...така беше и с вторите документи... и с поканата за интервю... и с медицинските...
Единственото хубаво в случая е, както казва Шекспир, че добрия край оправя всичко...
Или, както беше написал Едмон Дантес, "Чакай и се надявай!".
Писах няколко емайла на Букурещ - нищо... Юлия Баховски е в отпуска още 2 седмици... Писах и до Виена - казаха ми, че не отговарят за досието ми, и ще препратят мейла до Букурещ...
Абе ние все си чакаме...така беше и с вторите документи... и с поканата за интервю... и с медицинските...
Единственото хубаво в случая е, както казва Шекспир, че добрия край оправя всичко...
Или, както беше написал Едмон Дантес, "Чакай и се надявай!".

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!