Българи в Pierrefonds-Монреал
- pantera
- Обратна връзка:
Българи в Pierrefonds-Монреал
Има ли българи живеещи в този квартал.Интересува ме кои са училищата ,какво е нивото на обучение и кое е най-доброто.Също така и как стоят нещата с детските градини.
Да живееш без някои от нещата, които искаш е неразривна част от щастието. Бъртранд Ръсъл
-
Re: Българи в Pierrefonds-Монреал
има Българи дааааа доста сме
.
Ами за какви у4илиста става дума.За детските градини званни тук например 514 6247128, жената има едно местенце за деца над 3годинки

Ами за какви у4илиста става дума.За детските градини званни тук например 514 6247128, жената има едно местенце за деца над 3годинки

- pantera
- Обратна връзка:
Трябваше май да уточня,района около булевард Gouint и 13-та магистрала.става въпрос за начално училище ,питам за дъщеря ми ,която ще е в първи клас.Детска градина търся за дете на 1 година.
Мерси
Мерси
Да живееш без някои от нещата, които искаш е неразривна част от щастието. Бъртранд Ръсъл
Трябваше да уточните, че сте в най-източната част на квартала защото той продължава още близо 15 км на запад. Ние сме по-далеч и моята информация едва ли ще е от полза, но познавам едно бг семейство в източната част минало през проблемите с детска градина/училище и мога да ги попитам за информация. Училищата могат да се видят на картата на квартала.
- pantera
- Обратна връзка:
Писах ви на лични.Може ли да ми дадете телефонния номер на това семейство ,за да звънна да ми обяснят подробно.Благодаря