amazon.ca

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
IFF

amazon.ca

Мнение от IFF »

Налага ми се да върна една книга,която не е същата с тази от обявата.Не е директно от амазон,те са само посредник.Пратиха ми мейл да я пратя с въздушна поща,обаче пост канада ми иска 34$.Мога ли да я пратя с кораб и имам ли срок за времето на транспорта?
Pour avoir droit à un remboursement, vous devez retourner l'article au vendeur dans la condition dans laquelle vous l'avez reçu et dans les 30 jours après envoi, le cachet de la poste en faisant foi.
Ей това не мога да го разбера,тия 30 дни от кога съм я получил,или става въпрос вече за връщането?
Аватар
myhata II

Re: amazon.ca

Мнение от myhata II »

нареден си
34 кинта ще се дават,тея тука не се минават никога 8)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
IFF

Мнение от IFF »

myhata II написа:нареден си
34 кинта ще се дават,тея тука не се минават никога 8)
И аз така си мисля...Просто не съм очаквал че амазон не покриват грешки,когато се явяват посредници.
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

до сега съм ползвал винаги абебоокс.ком Винаги са били супер точни. Даже днес ми пристигна поредния учебник. Нов, но на 1/2 от цената за Канада.

Те също не са директен продавач, а посредник, на много онлайн книжарници.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

А ти защо с амазон се разправяш, направо със сайта-продавач говори. Не мога да повярвам че ще ми изпратят грешна книга и аз ще им я изпратя услужливо с въздушна поща за моя сметка |(, по-скоро на салвейшън арми ще я дам ]:) ...
Само веднъж съм имала проблем с фирма за юзед книги през амазон, писаха ми веднага че за съжаление я нямали в наличност книгата, но не си били актуализирали базата данни в амазон :o. Но така и не бяха ме чарджили, така че просто купих от друга книжарница ...
Циганите - на Сатурн !
choky

Мнение от choky »

le cachet de la poste en faisant foi

Някой 4ете ли??? Датата на клейmото (когато е изпратена обратно) е важна (трябва да е не по-късно от 30 дни след като ви е била изпратена книгата), а не кога е полу4ена в аmазон.
Умея да мълча на седем езика
IFF

Мнение от IFF »

choky написа:le cachet de la poste en faisant foi

Някой 4ете ли??? Датата на клейmото (когато е изпратена обратно) е важна (трябва да е не по-късно от 30 дни след като ви е била изпратена книгата), а не кога е полу4ена в аmазон.
Мерси!
choky

Мнение от choky »

Mоля ИФФ! Пускай иm го с най-евтиния вариант и хи4 не го mисли.... :y:
Умея да мълча на седем езика
pepa

Мнение от pepa »

така е да, клеймото се гледа..
Omega3

Мнение от Omega3 »

Нещо не ми мирише на добре тая електронна тьрговия. Та значи след като са ти продали нещо което е различно от това което искаш, ти си този който плащаш за да им го вьрнеш.

Нещо от рода, отивам в Брик да си купувам хладилник, а те ми доставят телевизор и после аз им плащам транспорта за да си го вземат. Интересно, но не виждам как ще стане.

За щастие до сега винаги са ми доставяли това което сьм искал да си купя, но се питам какви законови уредби норматизират електронната тьрговия. Например амазон е посредник, САщ, изпращача е в Китай, а купувачьт в Канада. Кой се закон се прилага ако те прецакат???. Има ли познавачи в тази област?
Публикувай отговор