Ей това не мога да го разбера,тия 30 дни от кога съм я получил,или става въпрос вече за връщането?Pour avoir droit à un remboursement, vous devez retourner l'article au vendeur dans la condition dans laquelle vous l'avez reçu et dans les 30 jours après envoi, le cachet de la poste en faisant foi.
amazon.ca
amazon.ca
Налага ми се да върна една книга,която не е същата с тази от обявата.Не е директно от амазон,те са само посредник.Пратиха ми мейл да я пратя с въздушна поща,обаче пост канада ми иска 34$.Мога ли да я пратя с кораб и имам ли срок за времето на транспорта?
Re: amazon.ca
нареден си
34 кинта ще се дават,тея тука не се минават никога

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
И аз така си мисля...Просто не съм очаквал че амазон не покриват грешки,когато се явяват посредници.myhata II написа:нареден си
- Kan_Tangra
до сега съм ползвал винаги абебоокс.ком Винаги са били супер точни. Даже днес ми пристигна поредния учебник. Нов, но на 1/2 от цената за Канада.
Те също не са директен продавач, а посредник, на много онлайн книжарници.
Те също не са директен продавач, а посредник, на много онлайн книжарници.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
А ти защо с амазон се разправяш, направо със сайта-продавач говори. Не мога да повярвам че ще ми изпратят грешна книга и аз ще им я изпратя услужливо с въздушна поща за моя сметка
, по-скоро на салвейшън арми ще я дам
...
Само веднъж съм имала проблем с фирма за юзед книги през амазон, писаха ми веднага че за съжаление я нямали в наличност книгата, но не си били актуализирали базата данни в амазон
. Но така и не бяха ме чарджили, така че просто купих от друга книжарница ...

![Evil ]:)](./images/smilies/emoticon-0116-evilgrin.gif)
Само веднъж съм имала проблем с фирма за юзед книги през амазон, писаха ми веднага че за съжаление я нямали в наличност книгата, но не си били актуализирали базата данни в амазон

Циганите - на Сатурн !
le cachet de la poste en faisant foi
Някой 4ете ли??? Датата на клейmото (когато е изпратена обратно) е важна (трябва да е не по-късно от 30 дни след като ви е била изпратена книгата), а не кога е полу4ена в аmазон.
Някой 4ете ли??? Датата на клейmото (когато е изпратена обратно) е важна (трябва да е не по-късно от 30 дни след като ви е била изпратена книгата), а не кога е полу4ена в аmазон.
Умея да мълча на седем езика
Мерси!choky написа:le cachet de la poste en faisant foi
Mоля ИФФ! Пускай иm го с най-евтиния вариант и хи4 не го mисли.... 

Умея да мълча на седем езика
така е да, клеймото се гледа..
Нещо не ми мирише на добре тая електронна тьрговия. Та значи след като са ти продали нещо което е различно от това което искаш, ти си този който плащаш за да им го вьрнеш.
Нещо от рода, отивам в Брик да си купувам хладилник, а те ми доставят телевизор и после аз им плащам транспорта за да си го вземат. Интересно, но не виждам как ще стане.
За щастие до сега винаги са ми доставяли това което сьм искал да си купя, но се питам какви законови уредби норматизират електронната тьрговия. Например амазон е посредник, САщ, изпращача е в Китай, а купувачьт в Канада. Кой се закон се прилага ако те прецакат???. Има ли познавачи в тази област?
Нещо от рода, отивам в Брик да си купувам хладилник, а те ми доставят телевизор и после аз им плащам транспорта за да си го вземат. Интересно, но не виждам как ще стане.
За щастие до сега винаги са ми доставяли това което сьм искал да си купя, но се питам какви законови уредби норматизират електронната тьрговия. Например амазон е посредник, САщ, изпращача е в Китай, а купувачьт в Канада. Кой се закон се прилага ако те прецакат???. Има ли познавачи в тази област?