Predi diplomiraneto???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
paraglider
Обратна връзка:

Predi diplomiraneto???

Мнение от paraglider »

Zdraveite priateli! :D

Imam takav vapros: Pusnali sme sas sapruga mi parvite dokum. Sega 4akame otgovor, no toi e zavar6il semestrialno, a za6titata na diplomnata mu rabota e ot 15.09 - 30. 09. 2003. Problema e 4e samata diploma kato dokument 6te ya vzeme dekemvri! Zna4i li tova, 4e ako polu4im polojitelen otgovor na parvite dok. 6te tryabva da 4akame do dekemvri, za da pusnem vtorite :?: I moje li da gi pusnem po rano s akademi4na spravka za diplomiraneto my :?:
Blagodarya vi :beer: :D
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
kalina

predi diplomiraneto

Мнение от kalina »

Ne 4akajte do zashtitata ili do dekemwri, za da pratite wtorite docs, az syshto ne bjah diplomirana pri izprashtaneto na wtorite docs. Na samoto interwju shte si pokazhete diplomata i prewoda i, shte objasnite 4e ste imali diplomna zashtita i koga ste polu4ili diplomata i pri4inata da ne ja prilozhite kym wtorite docs i smjatam 4e njama da imate problem.
Uspeh!
rumcho

RE: predi diplomiraneto

Мнение от rumcho »

Ot minalata godina e vyzmojno (sled popravka v zakona ili neshto podobno) diplomata da byde izdadena v uskoreni srokove- za 5 ili 10 (ne pomnia tochno) rabotni dni sreshtu zaplashtane na taxa ot 30 lv. Za syjalenie v povecheto universiteti nikoi ne govori za tova ili narochno go kriat, za da niama napliv ot studenti, koito iskat da si poluchat diplomite. Sys sigurnost e vyzmojna tazi procedura v TU- Sofia i Sofiiskia Universitet.

Uspeh!
Заключено