Imam takav vapros: Pusnali sme sas sapruga mi parvite dokum. Sega 4akame otgovor, no toi e zavar6il semestrialno, a za6titata na diplomnata mu rabota e ot 15.09 - 30. 09. 2003. Problema e 4e samata diploma kato dokument 6te ya vzeme dekemvri! Zna4i li tova, 4e ako polu4im polojitelen otgovor na parvite dok. 6te tryabva da 4akame do dekemvri, za da pusnem vtorite I moje li da gi pusnem po rano s akademi4na spravka za diplomiraneto my
Blagodarya vi
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
Ne 4akajte do zashtitata ili do dekemwri, za da pratite wtorite docs, az syshto ne bjah diplomirana pri izprashtaneto na wtorite docs. Na samoto interwju shte si pokazhete diplomata i prewoda i, shte objasnite 4e ste imali diplomna zashtita i koga ste polu4ili diplomata i pri4inata da ne ja prilozhite kym wtorite docs i smjatam 4e njama da imate problem.
Uspeh!
Ot minalata godina e vyzmojno (sled popravka v zakona ili neshto podobno) diplomata da byde izdadena v uskoreni srokove- za 5 ili 10 (ne pomnia tochno) rabotni dni sreshtu zaplashtane na taxa ot 30 lv. Za syjalenie v povecheto universiteti nikoi ne govori za tova ili narochno go kriat, za da niama napliv ot studenti, koito iskat da si poluchat diplomite. Sys sigurnost e vyzmojna tazi procedura v TU- Sofia i Sofiiskia Universitet.