Семинар в Букурещ!
- hadministratora
- Хабсурден
Семинар в Букурещ!
Току що видях на сайта на посолството, че отново организират семинар (на 25-ти, Вторник). Който се интересува да погледне на този адрес.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Re: Семинар в Букурещ!
Ти имаш ли намерение да ходиш?
Между другото защо ли почнаха да ги организират толкова често тия семинари?
Ясното е че е с цел разясняване на новата процедура но явно кандидат емигрантите нещо не умират от желание да се преборят с изискванията за тия 38 професии.
Само като идея - може ли да върнат в най скоро време старата федерална? Все пак бяха казали че ще пробват новата за година и половина. То реално след три месеца става една година.
Между другото защо ли почнаха да ги организират толкова често тия семинари?
Ясното е че е с цел разясняване на новата процедура но явно кандидат емигрантите нещо не умират от желание да се преборят с изискванията за тия 38 професии.
Само като идея - може ли да върнат в най скоро време старата федерална? Все пак бяха казали че ще пробват новата за година и половина. То реално след три месеца става една година.
Последно промяна от kill_u на Нед Авг 23, 2009 1:11 pm, променено общо 1 път.
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Аз за съжаление, няма да имам възможност да го посетя. Ако някой ходи, да каже! 

"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
- hadministratora
- Хабсурден
Този път няма да ида. Колкото до "пробването" аз такова нещо не съм чул. До колкото знам основната промяна е това че министъра издава всяка година инструкции, според които процедурата се променя. В този смисъл 38-те професии са просто първите и за сега последни инструкции.kill_u написа:Ти имаш ли намерение да ходиш?
....
Все пак бяха казали че ще пробват новата за година и половина...
Има ли някой, който да е присъствал на семинара в Букорещ? 

- hadministratora
- Хабсурден
Или аз съм се объркал (много при това!), когато съм пускал темата, или посолството в Букурещ се опитват да преизпълнят плана за петилетката и пак организират семинар. Вижте тук.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Хм доста малоумна история как може някой да се трапоса там в ImmigrationSection,onThursday,September24, 2009,at 18:00 am. Ако е от Букурещ съм съгласен, все едно да отида тука до центъра на някаква сбирка. Ами я си представи че си от Молдова например, щото нали там отговарят за тях. Мъка...
hadministratora - аз предполагам, че използват добрия момент, който им предлага кризата за да "доусмучат" качествените кадри. Ако миналата година е имало хора, които са си казвали - "абе кофти е държавата, ама аз си имам образование, взимам не лоша заплата, живея над средното ниво, значи нещата са ОК", то сега тоя филм вече го няма и всеки специалист с лекота ще се откажа и от държават и от работното място.
А, тя кризата ще мине и ще замине, но някои държави (Българи и Румъния например) ще си останат вечно в нея, щото "гадните" канадци, американци, западно европейци и т.н. са им "измъкнали" кадрите...
Трябва пак да се съберем докато времето позволя, щото иначе трябва да пропуснем цяла година и вече да се събираме на нова територия
А, тя кризата ще мине и ще замине, но някои държави (Българи и Румъния например) ще си останат вечно в нея, щото "гадните" канадци, американци, западно европейци и т.н. са им "измъкнали" кадрите...
Трябва пак да се съберем докато времето позволя, щото иначе трябва да пропуснем цяла година и вече да се събираме на нова територия

Първи урок по френски 18.06.2009
Подадени док. към Виена 29.09.2009
Акюзе 30.10.2009
Писмо TEFAQ 18.01.2010
Подадени док. към Виена 29.09.2009
Акюзе 30.10.2009
Писмо TEFAQ 18.01.2010