Семинар в Букурещ!

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Публикувай отговор
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Семинар в Букурещ!

Мнение от hadministratora »

Току що видях на сайта на посолството, че отново организират семинар (на 25-ти, Вторник). Който се интересува да погледне на този адрес.
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Re: Семинар в Букурещ!

Мнение от kill_u »

Ти имаш ли намерение да ходиш?
Между другото защо ли почнаха да ги организират толкова често тия семинари?
Ясното е че е с цел разясняване на новата процедура но явно кандидат емигрантите нещо не умират от желание да се преборят с изискванията за тия 38 професии.
Само като идея - може ли да върнат в най скоро време старата федерална? Все пак бяха казали че ще пробват новата за година и половина. То реално след три месеца става една година.
Последно промяна от kill_u на Нед Авг 23, 2009 1:11 pm, променено общо 1 път.
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

Аз за съжаление, няма да имам възможност да го посетя. Ако някой ходи, да каже! :beer:
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
Аватар
hadministratora
Хабсурден

kill_u написа:Ти имаш ли намерение да ходиш?
....
Все пак бяха казали че ще пробват новата за година и половина...
Този път няма да ида. Колкото до "пробването" аз такова нещо не съм чул. До колкото знам основната промяна е това че министъра издава всяка година инструкции, според които процедурата се променя. В този смисъл 38-те професии са просто първите и за сега последни инструкции.
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Има ли някой, който да е присъствал на семинара в Букорещ? :wink:
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Или аз съм се объркал (много при това!), когато съм пускал темата, или посолството в Букурещ се опитват да преизпълнят плана за петилетката и пак организират семинар. Вижте тук.
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от kill_u »

Хм доста малоумна история как може някой да се трапоса там в ImmigrationSection,onThursday,September24, 2009,at 18:00 am. Ако е от Букурещ съм съгласен, все едно да отида тука до центъра на някаква сбирка. Ами я си представи че си от Молдова например, щото нали там отговарят за тях. Мъка...
Phill

Мнение от Phill »

hadministratora - аз предполагам, че използват добрия момент, който им предлага кризата за да "доусмучат" качествените кадри. Ако миналата година е имало хора, които са си казвали - "абе кофти е държавата, ама аз си имам образование, взимам не лоша заплата, живея над средното ниво, значи нещата са ОК", то сега тоя филм вече го няма и всеки специалист с лекота ще се откажа и от държават и от работното място.
А, тя кризата ще мине и ще замине, но някои държави (Българи и Румъния например) ще си останат вечно в нея, щото "гадните" канадци, американци, западно европейци и т.н. са им "измъкнали" кадрите...
Трябва пак да се съберем докато времето позволя, щото иначе трябва да пропуснем цяла година и вече да се събираме на нова територия ;)
Първи урок по френски 18.06.2009
Подадени док. към Виена 29.09.2009
Акюзе 30.10.2009
Писмо TEFAQ 18.01.2010
Публикувай отговор