moje li bankova refer v BGL
moje li bankova refer v BGL
4uvam protivore4ivi mnenia. Molja vi pi6ete da znam sas sigurnost.
Zdravei,dokolkoto sam zapoznat njama znachenie v kakva valuta shte badat parite ti -levove sashto moze ! Nali v kraina smetka kato plashtash taksite ,vizi i kakvoto i da bilo ,shte ti obrashtat parite v dolari po kursa za denja ! Na samoto intervju izpitvashtija vednaga shte presmetne levovete ti v CAD - vaznoto e sumata da e dostatachna ! I az sam sled njakolko sedmici na intervju ,no tova e poslednoto a koeto trjabva da se pritesnjavash !!!!!Uspeh!!!
desi,
Tova, koeto ti e napisal janyz e tochno taka , no ako iskash da ulesnish intervuirashtiat , kogato pishesh molba v bancata che iskash izvlechenie za nalichna suma po smetkata si, utochni che iskash sumata ti da bade i preizchislena i zapisana v ravnostoinostta i v CAD po kursa za denia.Po tozi nachin shte imash zapisani v dokumenta si i dvete zifri-v BGL i v CAD.Tazi usluga se predlaga ot vsichki banki/nali za tova si plashtash/ .
Uspeh!!!
Tova, koeto ti e napisal janyz e tochno taka , no ako iskash da ulesnish intervuirashtiat , kogato pishesh molba v bancata che iskash izvlechenie za nalichna suma po smetkata si, utochni che iskash sumata ti da bade i preizchislena i zapisana v ravnostoinostta i v CAD po kursa za denia.Po tozi nachin shte imash zapisani v dokumenta si i dvete zifri-v BGL i v CAD.Tazi usluga se predlaga ot vsichki banki/nali za tova si plashtash/ .
Uspeh!!!