moje li bankova refer v BGL

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Desi

moje li bankova refer v BGL

Мнение от Desi »

4uvam protivore4ivi mnenia. Molja vi pi6ete da znam sas sigurnost.
Аватар
janyz

Мнение от janyz »

Zdravei,dokolkoto sam zapoznat njama znachenie v kakva valuta shte badat parite ti -levove sashto moze ! Nali v kraina smetka kato plashtash taksite ,vizi i kakvoto i da bilo ,shte ti obrashtat parite v dolari po kursa za denja ! Na samoto intervju izpitvashtija vednaga shte presmetne levovete ti v CAD - vaznoto e sumata da e dostatachna ! I az sam sled njakolko sedmici na intervju ,no tova e poslednoto a koeto trjabva da se pritesnjavash !!!!!Uspeh!!!
miro.m

Мнение от miro.m »

desi,
Tova, koeto ti e napisal janyz e tochno taka , no ako iskash da ulesnish intervuirashtiat , kogato pishesh molba v bancata che iskash izvlechenie za nalichna suma po smetkata si, utochni che iskash sumata ti da bade i preizchislena i zapisana v ravnostoinostta i v CAD po kursa za denia.Po tozi nachin shte imash zapisani v dokumenta si i dvete zifri-v BGL i v CAD.Tazi usluga se predlaga ot vsichki banki/nali za tova si plashtash/ .
Uspeh!!!
ZouZou

Мнение от ZouZou »

Горния отговор е абсолютно верен, но ако искате документа да е в CAD, просто го заявявате когато до вадите и служителя вписва и равностойността в каквато валута желаете.
Ocean

Мнение от Ocean »

Гинеално приатели,

вашета тема страшно ми помогна. Аз в момента съм изправена пред този проблем и не знаех, че може да се ползва и сметка в бг. лева.
Това може би ще улесн много разрешението на проблема ми.

Благодаря ви! :D
Desi

Мнение от Desi »

Благодаря много за изчерпателните отговори! Ще се възползвам. :lol: :lol: :lol:
Molson

Мнение от Molson »

niama znachenie kakva e valutata vajnoto e da ia imash po smetka
v posolstvoto priznavat BGL, USD, EUR, CAD.
tova ne e problem, vajnoto e samo da upomenat razmera, vida na valutata i nomera na smetkata i razbira se tituliara.
uspeh.
Заключено