Здравейте!
Имам академична справка към дипломата си за рехабилитатор от преди 7 години. Трябва ли да си направя нова за да я прибавя към документите за Виена?
Има ли давност академичната справка?
- teomat.com
- Обратна връзка:
Re: Има ли давност академичната справка?
Ако това което ще пише върху новата академична справка е същото като в старата, не си струва да вадиш нова.Medichi написа:Здравейте!
Имам академична справка към дипломата си за рехабилитатор от преди 7 години. Трябва ли да си направя нова за да я прибавя към документите за Виена?
Re: Има ли давност академичната справка?
да, да, а ако извадят някой нов закон с който се доказва, че магистърската ти степен не е никаква магистърска, а проста диплома за висше образованиеteomat.com написа:Ако това което ще пише върху новата академична справка е същото като в старата, не си струва да вадиш нова.Medichi написа:Здравейте!

аз не бих рискувала толкова

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)